Now Reading
Sorin Ovidiu Vîntu își deschide școală de politică și business. Ce IQ trebuie să ai pentru a fi acceptat

Sorin Ovidiu Vîntu își deschide școală de politică și business. Ce IQ trebuie să ai pentru a fi acceptat

Sorin Ovidiu Vîntu

Sorin Ovidiu Vîntu va lansa o școală de business și politică, ce va avea drept scop formarea viitoarei generații de lideri ai României. Mai precis, omul de afaceri intenționează să formeze un club prin intermediul căruia, membrii săi să preia puterea în anul 2024

Entitatea se va numi Clubul de Business și Politică SOV, un proiect pentru care omul de afaceri spune că a alocat suma de 60 de milioane de dolari. Pentru început, membrii clubului vor trebui să urmeze niște cursuri, ale căror durată va fi de 3 luni. Fiecare curs va dura 20 de minute. Printre module se numără: economie, politologie, psihologie, charisma, logică, sociologie, finanțe, business, comunicare, marketing, social media și internet, debate. Modulul de business va fi acoperit integral de către Sorin Ovidiu Vîntu. Restul, de traineri profesioniști, elite în domeniu.

„Școala” SOV începe din septembrie

Cursurile vor începe în data de 14 septembrie. Pentru fiecare zi de curs, cei acceptați vor trebui să plătească 10 euro. Vor fi aleși 20 de cursanți, cu un IQ de minim 120. Cei cu IQ peste 130 vor putea urma cursurile gratuit, iar cei cu IQ peste 140 vor fi trecuți automat membri de onoare ai clubului.

Clubul SOV va finanța cele mai bune idei de afaceri cu sume cuprinse între 300.000 și un milion de euro și formarea de noi partide. 30% din acțiunile companiilor finanțate vor reveni Clubului, menționează SOV.

„După cum vezi, generație, clubul se adresează celor mai buni dintre voi, iar din rândul lor vor apărea viitoarele elite în business și politică. Și sper din toată inima că va apărea și viitoarea căpetenie a acestei țări”, a notat SOV pe blogul său.

Inteligența peste medie, condiție obligatorie în Clubul SOV

Criteriile pentru a deveni membru al clubului vor fi publicate în prima săptămână a lunii septembrie, odată cu statutul. Astfel, unul dintre criteriile pentru a fi acceptat la cursurile lui SOV este să ai un IQ de 120, iar ca să devii membru, de minim 111.

„Dacă la un IQ de 130+ ești un tip super inteligent, de la 140 în sus ești geniu (…) Îi sfătuiesc pe proști să nu-și risipească banii degeaba. Una dintre condițiile de a deveni membru al clubului este să ai un IQ de minim 111″, a notat SOV.

View Comments (2)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

MrNews.ro - Actualitate, entertainment și educație masculină.

___

© 2019-2020 MrNews.ro. Toate drepturile rezervate. 

Informaţiile publicate de MrNews.ro pot fi preluate doar cu citarea sursei + link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Scroll To Top