Now Reading
Sorin Ovidiu Vîntu, despre victimele COVID-19: „Ar fi murit oricum”. Soluția care poate revoluționa România [VIDEO]

Sorin Ovidiu Vîntu, despre victimele COVID-19: „Ar fi murit oricum”. Soluția care poate revoluționa România [VIDEO]

Sorin Ovidiu Vintu

Criza COVID-19 se dovedește a fi pentru România o criză medicală, socială și mai ales, una economică. Primele semne deja au apărut, iar Sorin Ovidiu Vîntu anunță dezastrul

În opinia lui Sorin Ovidiu Vîntu, criza coronavirus este orchestrată de câteva mari forțe ale planetei.

„Vorbim despre o boală, o gripă, poate puțin modificată față de gripa cu care eram obișnuiți (…) Ar fi murit oricum acești oameni. Nu azi, mâine… Cei cu imunitate scăzută, cu diverse alte boli. Tot ceea ce vezi acum este o manipulare, o repetiție cu public la ceea ce urmează să se întâmple cu adevărat peste 20-30 de ani. Suntem aproape 8 miliarde de oameni, o populație pe care planeta o poate susține cu greu. Peste 20-30 de ani vom fi 15-16 miliarde, moment în care planeta nu va mai putea susține viață. Ceea ce vedem acum nu este o conspirație. Nu a unui stat, sunt sigur că sunt două-trei implicate. Ele nu fac decât să evalueze ce fac guvernele, ce face populația și vor folosi toate aceste informații la momentul potrivit”, a declarat SOV.

SOV anticipează un haos general

Omul de afaceri anticipează un puternic haos social și economic după ce virusul va fi eradicat.

„Populație, există viață și după coronavirus. După ce se termină cu panarama asta, veți muri de foame, la propriu. Vom asista la o criză alimentară. Dincolo de coronavirus, anul acesta avem o recoltă agricolă extrem de slabă, din lipsă de precipitații. Îndemnul lui Voiculescu, de a sista orice export în ceea ce privește mâncarea, mi se pare potrivit. Vom asista la o criză alimentară și la o creștere a infracționalității fără precedent în România. Nu numai leprele care au venit de afară, nu numai inractorii noștri, ci și oameni cinstiți vor recurge la astfel de fapte”, e de părere Vîntu.

SOV: „România are șansa să devină alimentara Europei”

Totodată, pandemia de coronavirus reprezintă o uriașă oportunitate pentru România, subliniază Sorin Ovidiu Vîntu. Românii întorși în țară ar putea reprezenta mână de lucru pentru un proiect de avergură.

„S-au întors în țară pentru un milion de români. Este momentul să se lanseze un mare proiect economic. Eu o țin pe a mea: trebuie industrializată agricultura. În fiecare comună să existe o făbricuță, un atelier care să industrializeze agricultura, să facă tot felul de conserve, tot felul de produse. România are șansa să devină alimentara Europei. Statele Unite, Europa, nu ne vor da nimic. Este momentul ca Guvernul să vină cu un proiect de anvergură”, a declarat Sorin Ovidiu Vîntu.

Mesajul lui Sorin Ovidiu Vîntu [VIDEO]

View Comment (1)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

MrNews.ro - Actualitate, entertainment și educație masculină.

___

© 2019-2020 MrNews.ro. Toate drepturile rezervate. 

Informaţiile publicate de MrNews.ro pot fi preluate doar cu citarea sursei + link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Scroll To Top