Now Reading
Sorin Ovidiu Vîntu critică măsurile de izolare: „O să vă dați în cap și o să muriți de foame. Iohannis și Orban, doi inepți” [VIDEO]

Sorin Ovidiu Vîntu critică măsurile de izolare: „O să vă dați în cap și o să muriți de foame. Iohannis și Orban, doi inepți” [VIDEO]

Sorin Ovidiu Vintu

Sorin Ovidiu Vîntu anticipează un haos total în societatea românească. În opinia sa, măsurile de izolare impuse de guvernele de pe întreg mapamondul reprezintă de fapt o uriașă capcană.

După 4 ani de închisoare, Sorin Ovidiu Vîntu a ieșit la rampă cu un atac furibund la adresa lui Klaus Iohannis și Ludovic Orban. Omul de afaceri crede că lipsa veniturilor pentru un număr semnificativ al populației obligat să stea izolat, va determina gesturi extreme, în contextul pandemiei de coronavirus.

„Legea este tâmpită, de asta trebuie să luptați să o modificați. Incapacitatea și imbecilitatea guvernanților, nu doar în România, ci la nivel planetar, v-a arestat pe toți la domiciliu. Eu mai am bani de mâncare. Voi mai aveți? Cât o să mai aveți? Când n-o să mai aveți, o să ieșiți să dați în cap.

Măsurile economice cu care a venit Guvernul nu fac doi bani. Veți muri cu toții de foame. Acest guvern ignoră faptul că în România s-au întors peste un milion și jumătate de români, care n-au de niciunele. Cu ei ce fac? Le dau 75% din salariul pe care-l aveau în Italia, Germania, Spania, Franța? Nu, îi lasă să moară de foame. Singura șansă a României este să iasă la muncă. Să se ridice dracului toate interdicțiile! Iar cei ce-și asumă riscul, se duc la muncă. Cei care nu-și asumă, e dreptul lor, iarăși. Fiecare alege cum vrea să trăiască„, a declarat Sorin Ovidiu Vîntu.

Sorin Ovidiu Vîntu, un eurosceptic convins

Sorin Ovidiu Vîntu a mai declarat în videoul postat pe pagina sa de Facebook că este un susținător al încheierii parteneriatelor României cu Uniunea Europeană și Statele Unite ale Americii.

„Niciun dictator din lume nu are dreptul să decidă cum trebuie să trăiești, ce mod de viață să-ți alegi. Suntem de 4 ani în UE și pledez pentru ROEXIT și ruperea parteneriatului strategic cu Statele Unite. Ce v-au dat? Nimic! Toate speranțele se îndreaptă, culmea, spre Republica Populară Chienză. Hotărâți singuri pentru viața voastră! Nu lăsați niște inepți ca Iohannis sau Orban să decidă în locul vostru!„, e de părere SOV.

Sorin Ovidiu Vîntu, condamnat la închisoare în 5 dosare

În aprilie 2018, Curtea de Apel Bucureşti l-a condamnat pe Sorin Ovidiu Vîntu la 10 ani de închisoare, pentru spălare de bani şi delapidarea patrimoniului Asociaţiei Salariaţilor din SNP Petrom SA. Astfel, s-a stabilit un prejudiciu de 12 milioane de euro.

Judecătorii Curții de Apel București au contopit toate pedepsele lui Sorin Ovidiu Vîntu, dispunând pentru acesta o pedeapsă de 10 ani de închisoare cu executare.

Mesajul lui Sorin Ovidiu Vîntu [VIDEO]

View Comment (1)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

MrNews.ro - Actualitate, entertainment și educație masculină.

___

© 2019-2020 MrNews.ro. Toate drepturile rezervate. 

Informaţiile publicate de MrNews.ro pot fi preluate doar cu citarea sursei + link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Scroll To Top