Now Reading
Sophia Loren a împlinit 85 de ani! Imaginile provocatoare cu care a făcut furori în tinerețe [GALERIE FOTO]

Sophia Loren a împlinit 85 de ani! Imaginile provocatoare cu care a făcut furori în tinerețe [GALERIE FOTO]

Sophia Loren a împlinit astăzi 85 de ani. În ciuda vârstei, vedeta de film continuă să rămână o divă, în adevărat sens al cuvântului. Considerată de mai bine de 60 de ani un etalon al eleganței și al frumuseții, iată câteva cadre care au făcut ravagii în urmă cu zeci de ani cu celebra artistă.

Sophia Loren – Galerie Foto

Cine a fost Sophia Loren

Sophia Loren este mai mult decât o vedetă de film, ci un simbol al feminității. Deși a împlinit 85 de ani, continuă să se mențină într-o formă excelentă. Pe numele real, Sophia Villani Scicolone, născută la Roma, a cunoscut celebritatea în adolescență, în țara natală, unde a bifat roluri în filme artistice. În 1950 a câștigat titlul de Miss Eleganza la Miss Italia, distincție care a propulsat-o la Hollywood. Astfel, în cariera sa a avut apariții în 100 de filme. Printre cele mai importante se numără Aida – 1953, Ciociara – 1960, Căderea Imperiului Roman – 1962, Ieri, azi și mâine – 1963, Căsătorie în stil italian – 1964, Floarea-soarelui – 1970, Omul din La Mancha – 1972,. Totodată, Sophia Loren este cea mai premiată actriță italiană din toate timpurile.

Sophia Loren la 85 de ani
Sophia Loren la 85 de ani

Sophia Loren, succes și în plan personal

Comparată cu Marylin Monroe, spre deosebire de amanta lui Kennedy, Sophia Loren a iubit un singur bărbat, pe Carlo Ponti. Cei doi s-au căsătorit în 1996 și au rămas împreună până la moartea lui Ponti, în 2017. În urma căsniciei au rezultat doi copii.

În vara lui 2019, Sophia Loren a anunţat că va reveni pe marile ecrane, într-un lungmetraj regizat de fiul său Edoardo. Ea va interpreta personajul Madame Rosa, o supravieţuitoare a Holocaustului, care stabileşte o legătură afectivă specială cu Momo, un imigrant senegalez în vârstă de 12 ani.

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

MrNews.ro - Actualitate, entertainment și educație masculină.

___

© 2019-2020 MrNews.ro. Toate drepturile rezervate. 

Informaţiile publicate de MrNews.ro pot fi preluate doar cu citarea sursei + link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Scroll To Top