Now Reading
Sofia Vergara, desemnată cea mai dorită femeie din lume. Cum arată la 47 de ani [GALERIE FOTO]

Sofia Vergara, desemnată cea mai dorită femeie din lume. Cum arată la 47 de ani [GALERIE FOTO]

Sofia Vergara a fost desemnată cea mai dorită femeie din lume, de Askmen.com. De asemenea, GQ Mexic a numit-o pe celebra acriță „Marilyn Monroe a Columbiei” și „un soi de viagra naturală pentru toți bărbații din lume”. 

În vârstă de 47 de ani, Sofia Vergara este căsătorită pentru a doua oară. În 2015 i-a jurat credință veșnică actorului Joe Manganiello (43 de ani) și are un fiu în vârstă de 27 de ani dintr-o relație anterioară.

Sofia Vergara a devenit persoană publică prin intermediul carierei de model. A intrat apoi în televiziune și lumea cinematografiei. De-a lungul timpului a moderat și a fost implicată în diverse proiecte de televiziune, iar în anul 2002 a ajuns la Hollywood, unde și-a trecut în CV filme precum „Big Trouble”, „Soul Plane”, „Four Brothers” și multe altele. Cariera sa în lumea filmului a cunoscut succesul și prin intermediul serialului „Modern Family”, rol pentru care a fost nominalizată la 4 premii Golden Globe, 4 premii Primetime Emmy Awards și 7 premii Screen Actors Guild Awards.

Sofia Vergara, complexată de aspectul fizic în adolescență

Din punct de vedere fizic, Sofia Vergara este mixul perfect: chip frumos, trup cu forme, bine proporționat, înaltă (1.70 m). În adolescență însă, Sofia Vergara a fost complexată de aspectul său fizic. Era foarte slabă, motiv pentru care era nevoită să poarte câte două perechi de pantaloni.

Ieri, actrița columbiano-americancă a postat o serie de fotografii din copilărie.

Sofia Vergara [GALERIE FOTO]

View Comment (1)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

MrNews.ro - Actualitate, entertainment și educație masculină.

___

© 2019-2020 MrNews.ro. Toate drepturile rezervate. 

Informaţiile publicate de MrNews.ro pot fi preluate doar cu citarea sursei + link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Scroll To Top