Now Reading
Sloane Stephens, apariție provocatoare la început de 2020 [GALERIE FOTO]

Sloane Stephens, apariție provocatoare la început de 2020 [GALERIE FOTO]

Sloane Stephens a început anul 2020 într-o ipostază provocatoare. Jucătoarea de tenis a postat în prima zi din noul an o fotografie în care apare îmbrăcată într-o ținută sexy, sprijinită cu un picior de canapea.

Sloane Stephens a celebrat trecerea în noul an în Statele Unite, la Los Angeles, într-un resort de lux, alături de iubitul ei. Fotografia a strâns rapid, mii de aprecieri pe Instagram în doar câteva ore, iar comentariile apreciative ale fanilor nu au întârziat să apară.

Sloane Stephens, într-o ipostază provocatoare la început de nou an
Sloane Stephens, într-o ipostază provocatoare la început de nou an

Sloane Stephens, declin în plan sportiv

În vârstă de 26 de ani, Sloane Stephens a încheiat anul 2019 pe locul 25 în clasamentul WTA. Cea mai bună clasare a ameriancei a fost locul 3 mondial, performanță pe care a atins-o în vara anului 2018.

Cele mai mari performanțe din cariera lui Sloane Stephens sunt trofeul cucerit la US Open în 2017 și o finală de Roland Garros în 2018, pierdută în fața Simonei Halep. De-a lungul timpului, Simona Halep și Sloane Stephens s-au întâlnit de 9 ori. Jucătoarea noastră a reușit să se impună de 7 ori.

Sloane Stephens are succes în plan sentimental

Dacă în ultimii doi ani Sloane Stephens a dat dovadă de inconstanță în plan sportiv, în plan personal îi merge mult mai bine. Americanca este logodită cu Jozy Altidone, jucător de bază pentru echipa națională de fotbal a Statelor Unite ale Americii. Amici din copilărie, Sloane și Jozy formează un cuplu din 2016. Cei doi îndrăgostiți postează în mod regulat fotografii din vacanțe împreună, pe paginile persoanale din social media.

În vârstă de 30 de ani, Jozy Altidore evoluează la Toronto FC, în Canada. De-a lungul timpului a evoluat în Europa, la Zerez, Villareal, Hull, Bursaspor, AZ și Sunderland.

Sloane Stephens [GALERIE FOTO]

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

MrNews.ro - Actualitate, entertainment și educație masculină.

___

© 2019-2020 MrNews.ro. Toate drepturile rezervate. 

Informaţiile publicate de MrNews.ro pot fi preluate doar cu citarea sursei + link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Scroll To Top