Now Reading
Simona Hapciuc, de la Survivor România: „Am sâni naturali, dar îi vreau mai mici” (GALERIE FOTO)

Simona Hapciuc, de la Survivor România: „Am sâni naturali, dar îi vreau mai mici” (GALERIE FOTO)

Simona Hapciuc, fostă concurentă la Survivor România, show care se desfășoară la Kanal D, a fost criticată de urmăritorii concursului TV, pentru formele sale prea generoase. Acuzată că a exagerat cu operațiile estetice, Hapciuc a dezvăluit faptul că sânii ei sunt naturali.

În vârstă de 31 de ani, Simona Hapciuc nici nu și-a implantat botox. În schimb, are în vedere acest lucru, plus o operație de micșorare a bustului, perfect natural.

„Botox nu am, însă o să îmi pun, mi se văd ridurile. Legat de silicoane, am avut, mi-am pus la 22 de ani și la 26 de ani le-am scos, erau mult prea mari, oricum eu am sânii mari. Am avut o ridicare de sâni, însă s-au lăsat după ce l-am alăptat pe Dimi.

Da, am unul mai sus și unul mai jos, le am și mari și mici, am copil, asta e. Mie îmi plac, însă îi vreau mai mici. Eu am 1,67 m înălțime. Abdomenul meu este ok după sarcina, acum mănânc dulciuri de căteva ore încontinuu, am mâncat pănă am vomat, am nevoie de cateva kilograme în plus”, a declarat Simona Hapciuc într-un interviu.

 

Pe cine susține Simona Hapciuc, de la Surviror România

 

Fosta concurentă îi ține pumnii Elenei Marin, din echipa Faimoșilor. În schimb, cel mai tare a dezamăgit-o Zanni, prin prisma caracterului său.

„Țin cu Elena, mi se pare că e cea mai bună, am ținut și cu Zanni, însă în momentul de față nu îl mai susțin, nu merită să caștige, are un caracter infect și dacă se ține cont în competiție și de latura socială, nu Zanni ar trebuie să câștige”, a mai declarat Simona.

 

Simona Hapciuc (GALERIE FOTO)

 

Simona Hapciuc este actriță, devenită cunoscută pentru rolul din „Trăsniții”. Este mare pasionată de fitness și în general, un stil de viață sănătos. Face kickboxing de 12 ani și este o mamă singură, cu un copil în vârstă de aproape 2 ani de zile.

0 0 vote
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

MrNews.ro - Actualitate, entertainment și educație masculină.

___

© 2019-2020 MrNews.ro. Toate drepturile rezervate. 

Informaţiile publicate de MrNews.ro pot fi preluate doar cu citarea sursei + link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Scroll To Top