Now Reading
Simona Halep, fenomenală! Jonglează ca Leo Messi cu hârtia igienică [VIDEO]

Simona Halep, fenomenală! Jonglează ca Leo Messi cu hârtia igienică [VIDEO]

Simona Halep

Simona Halep dă clasă multor jucători din Liga 1. Sportiva a demonstrat în social media că are și aptitudini fotbalistice, după ce și-a surprins din izolare fanii, prin câteva jonglerii. 

Simona Halep s-ar fi putut apuca fără probleme de fotbal, dacă nu ar fi fost jucătoare de tenis. Sportiva a demonstrat că se pricepe și la „sportul rege”. Ba mai mult, a crescut dificultatea și a înlocuit mingea de fotbal cu sulul de hârtie igienică, laitmotiv în contextul pandemiei de coronavirus.

Simona Halep, duble cu sulul de hârtie igienică [VIDEO]

Simona Halep, alături de victimele coronavirus

Simona Halep vine în sprijinul celor care luptă împotriva COVID – 19 în România. Jucătoarea de tenis a decis să facă o donaţie pentru medicii care încearcă să salveze vieţi omeneşti.

„Am decis să donez o sumă de bani pentru achiziţionarea echipamentelor şi materialelor necesare în asemenea situaţii, sumă ce va fi direcţionată imediat către autorităţile medicale din Bucureşti şi Constanţa. Încurajez pe toţi cei care pot să sprijine să contribuie şi ei la eforturile comune de combatere a acestui virus. Între timp, să avem cu toţii grijă de noi, să fim responsabili şi pozitivi! Să ne ajute Dumnezeu!”, a declarat Simona Halep în social media.

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

MrNews.ro - Actualitate, entertainment și educație masculină.

___

© 2019-2020 MrNews.ro. Toate drepturile rezervate. 

Informaţiile publicate de MrNews.ro pot fi preluate doar cu citarea sursei + link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Scroll To Top