Now Reading
Și adulții se uită la desene! TOP 15 animații nerecomandate minorilor

Și adulții se uită la desene! TOP 15 animații nerecomandate minorilor

Family Guy

De regulă, obișnuim să recomandăm filme sau seriale. De această dată, ieșim din „zona de confort” și trecem la desene animate. Da, vorbim despre animații create special pentru adulți. Unele sunt foarte cunoscute, altele beneficiază de mai puțină popularitate, însă merită atenție din plin. Pentru asta, am realizat un TOP 15 al celor mai bune desene animate interzise minorilor, la care merită să te uiți.

15. BRICKLEBERRY (2012-2015)

Serialul animat prezintă viața de zi cu zi a unor pădurari nepricepuți care lucrează în Brickleberry National Park. Închiderea acestui parc național reprezintă un eveniment pe care trebuie cu tot dinadinsul să îl împiedice, iar pentru aceasta sunt ajutați de un pădurar nou angajat, care îi va ghida în planul lor de salvare.

Număr de sezoane: 3

Număr de episoade: 36

Brickleberry
Brickleberry / Foto: justwatch.com

14. DRAWN TOGETHER (2004-2007)

„Drawn Together” aduce sub același acoperiș 8 personaje arhetipale care nu se cunosc între ele, precum eroul clasic (Captain Hero), o copie a lui Pickachu din Pokemon (Ling-Linget), o copie a lui a Spongebob și alții, care trebuie să locuiască în aceeași casă, pentru realizarea unui reality-show în stilul Big Brother.

Număr de sezoane: 3

Număr de episoade: 38

Drawn Together
Drawn Together / Foto: syfy.com

13. AMERICAN DAD (2005- )

Stan Smith este agent CIA, un veritabil expert în arme, dar și stâlpul familiei sale complet sărite de pe fix. Soția lui, Francine, fostă consumatoare de droguri, își ascunde identitatea din trecut de dragul relației cu Stan, cu care are doi copii, Hayley și Steve. Roger, este un extraterestru salvat de Stan dintr-un accident întâmplat la bordul navei sale spațiale și nu are voie să iasă din casă, așa că singurele sale activități sunt fumatul și băutul de vin. Familia mai are încă un membru, pe Klaus, un fost schior neamț, căruia i-a fost schimbat creierul într-un experiment CIA eșuat.

Număr de sezoane: 15

Număr de episoade: 299

American Dad
American Dad / Foto: thegeekchurch.com

12. BEAVIS AND BUTT-HEAD (1993 – 2011)

Beavis și Butt-head sunt doi adolescenți delincvenți, sedentari și frustrați sexual, care călătoresc prin America în căutarea televizorului pe care l-au pierdut. Pentru că fac parte din generația iubitoare de heavy-metal, unul dintre hobby-urile lor este criticarea videoclipurilor muzicale, cu toate că nu sunt deloc apți din punct de vedere intelectual pentru a emite păreri.

Număr de sezoane: 8

Număr de episoade: 208

Beavis and Butt-head„
Beavis and Butt-head / Foto: wallpapercave.com

11. BOB’S BURGERS (2011- )

Bob și Linda Lecher, împreună cu copiii lor, Tina, Gene și Louise, dețin un restaurant de burgeri aflat în mare concurență cu restaurantul lui Jimmy Pesto, cu care Bob este într-un conflict permanent. Aceștia au foarte multe idei despre burgerul ideal, dar nu stau prea bine la capitolul servire. Spre deosebire de alte seriale animate similare, „Bob’s Burgers” este o producție care pune accent pe relațiile și experiențele interumane.

Număr de sezoane: 11

Număr de episoade: 194

Bob's Burgers
Bob’s Burgers / Foto: fox.com

10. KING OF THE HILL (1997-2010)

Hank Hill, soția lui, Peggy, fiul lor, Bobby, și nepoata lor, Luann, locuiesc împreună în Arlen, Texas. Hank este un bărbat muncitor cu un simț ascuțit al moralității, inteligent și de modă veche. Toate celelalte personaje au trăsături de caracter contradictorii cu felul de a fi al lui Hank, dar în final acest lucru îl face să fie cel mai apreciat de familia și prietenii lui.

Număr de sezoane: 13

Număr de episoade: 258

King of the Hill
King of the Hill / Foto: cbr.com

9. BIG MOUTH (2017- )

Pubertatea și sexualitatea sunt temele abordate de „Big Mouth”, într-o manieră plină de umor, și prezintă coșmarul prin care trec protagoniștii, niște adolescenți din școala generală. Aceștia se găsesc prinși în tot felul de situații incomode, datorate schimbărilor hormonale specifice vârstei și trebuie să învețe să le facă față cu succes.

Număr de sezoane: 6

Număr de episoade: 34

Big Mouth
Big Mouth / Foto: ankriot.com

8. F IS FOR FAMILY (2015- )

Acțiunea serialului se petrece în anii ’70, în Statele Unite ale Americii, unde o familie de irlandezi-americani duce o viață obișnuită în suburbii. Frank Murphy, personajul principal, duce o luptă continuă între cele două mari pasiuni ale sale, familia și televizorul, într-o lume în care berea este la dispoziția oricui, iar copiii se țin tot timpul de șotii.

Număr de sezoane: 4

Număr de episoade: 36

F is for Family
F is for Family / Foto: netflix.com

7. FUTURAMA (1999-2013)

Un fost curier de pizza din New York, în vârstă de 25 de ani, Philip J. Fry, criogenat din întâmplare la mijlocul nopții dintre 30 decembrie 1999 și 1 ianuarie 2000, este resuscitat o mie de ani mai târziu. Pentru că a primit șansa la o nouă viață, acesta devine angajatul companiei de livrări Planet Express și intră într-un grup de care se opune evoluției și viitorului. Acțiunea serialului se concentrează în jurul aventurilor lui Fry și ale colegilor săi, Leela, o femeie cu un singur ochi, și Bender, un robot alcoolic, egoist, afemeiat și cleptoman.

Număr de sezoane: 7

Număr de episoade: 124

Futurama
Futurama / Foto: futurama.fandom.com

6. ARCHER (2009- )

Sterling Archer este un agent secret narcisist și sofisticat, care-și face treaba cu foarte multă pricepere, dar care este interesat mai degrabă de femeile și băutura care vin la pachet cu meseria lui. Este egoist, iar această caracteristică se reflectă în viața sa amoroasă și în relațiile cu colegii săi de serviciu.

Număr de sezoane: 11

Număr de episoade: 119

Archer
Archer / Foto: awn.com

5. BOJACK HORSEMAN (2014-2020)

BoJack, calul antropomorfic care a pășit în lumina reflectoarelor în anii ’90, duce o viață cam anostă. Acesta și-a pierdut faima, nu are iubită și este nevoit să locuiască cu un șomer ajuns din întâmplare în casa lui. Dar toate acestea se vor schimba în momentul în care o întâlnește pe Diane, un ghost writer care decide să scrie autobiografia lui BoJack, pentru că el nu este în stare. Deși producția americană este o satiră, pune accentul pe influența mediului familial în progresul și regresul fostului star de Hollywood.

Număr de sezoane: 6

Număr de episoade: 77

BoJack Horseman
BoJack Horseman / Foto: imdb.com

4. RICK & MORTY (2013- )

Ce pot să facă împreună un bunic și nepotul său? Rick Sanchez, un om de știință nebun, alcoolic, care pare lipsit de empatie față de rudele sale și Morty Smith, nepotul său fricos și nu foarte inteligent, în vârstă de 14 ani, demonstrează cât de distractiv și palpitant este să îți petreci timpul în alte dimensiuni. Universul stă la picioarele lor, iar tot ceea ce trebuie să facă cei doi este să depășească situațiile inconfortabile în care ajung.

Număr de sezoane: 4

Număr de episoade: 41

Rick and Morty / Foto: glitched.online
Rick and Morty / Foto: glitched.online

3. FAMILY GUY (1999- )

„Familia mea dementă” portretizează familia americană suburbană, disfuncțională și dezvăluie peripețiile lui Peter Griffin și ale familiei sale, formată din soția sa casnică, Lois, copiii lor adolescenți, Meg, Chris și Stewie, geniul malefic. Aceștia au un câine vorbitor care visează să devină scriitor, Brian, locuiesc în Quahog, Rhode Island și duc o viață plină de aventuri și întâmplări ciudate.

Număr de sezoane: 19

Număr de episoade: 350

Family Guy
Family Guy / Foto: amazon.com

2. SOUTH PARK (1997- )

Kyle Broflovski, Eric Cartman, Stan Marsh și Kenny McCormick sunt protagoniștii uneia dintre cele mai populare producții animate din toate timpurile. Politica, religia, avortul, homosexualitatea, rețelele sociale ori subiectele abordate de canalele de știri sunt doar câteva dintre temele controversate pe care serialul le abordează și cu care cei 4 baieți din Colorado se confruntă zi de zi, în tot felul de întâmplări caraghioase.

Număr de sezoane: 24

Număr de episoade: 309

South Park
South Park / Foto: justwatch.com

1. THE SIMPSONS (1989- )

Familia Simpson locuiește în Springfield, un oraș ficțional american, iar membrii săi, Homer, Marge, Bart, Lisa și Maggie, reprezintă, de fapt, portretizări ale unor persoane reale, pentru că serialul aduce în atenția publicului viața proprie a creatorului Matt Groening, al cărui rol este jucat de personajul Bart. Foarte creativi și cu mult simț al umorului, aceștia duc o viață simplă și plină de peripeții.

Număr de sezoane: 32

Număr de episoade: 684

The Simpsons
The Simpsons / Foto: fox.com
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

MrNews.ro - Actualitate, entertainment și educație masculină.

___

© 2019-2020 MrNews.ro. Toate drepturile rezervate. 

Informaţiile publicate de MrNews.ro pot fi preluate doar cu citarea sursei + link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Scroll To Top