Now Reading
Sfatul care i-a marcat cariera lui Andi Moisescu: „Este incredibil ce reacție au oamenii!”

Sfatul care i-a marcat cariera lui Andi Moisescu: „Este incredibil ce reacție au oamenii!”

Andi Moisescu

Andi Moisescu este unul dintre cei mai îndrăgiți oameni de televiziune din România. A cunoscut pe deplin succesul la Pro TV, prin emisiunile „Marcă înregistrată”, „Apropo TV” și „Românii au talent”, aspect datorat inclusiv unui sfat primit de la un coleg din trust. 

Victor Prunaru, fost șef al operatorilor la Pro TV se numără printre mentorii lui Andi Moisescu. Realizatorul „Apropo TV” a primit de la Prunaru un sfat pe care îl respectă cu sfințenie și astăzi, dezvăluit la MCN Podcast.

„Muncind de la 17 ani, am avut norocul să fiu înconjurat de oameni mai în vârstă decât mine, cu mai multă experiență, mai maturi și atunci, am învățat mult de la ei. De exemplu, țin minte că atunci când am intrat în televiziune, am învățat o chestiune pe care o aplic cu mare strictețe și de pe urma căreia am avut foarte mult de câștigat. Când am intrat în televiziune, Victor Prunaru, care era șeful tuturor operatorilor de la Pro TV pe vremea aia, m-a învățat un singur lucru. M-a luat de o parte și mi-a zis: `Frate, tu vrei să faci meseria asta ca un profesionist?'”, a povestit Andi Moisescu.

Andi Moisescu: „De atunci, am făcut asta de fiecare dată”

Andi Moisescu a fost îndemnat de către Victor Prunaru să-și manifeste la locul de muncă recunoștința față de fiecare om în parte; un gest simplu, despre care realizatorul și prezentatorul TV spune că reușește să creeze un efect extrem de pozitiv.

„I-am zis că da. Mi-a zis: ‘Învață de la mine un lucru: Când termini emisia, nu uita să mulțumești tuturor, personal. Te duci la fiecare, le strângi mâna și spui mulțumesc. Ai înțeles? Bă, tuturor! Inclusiv menajerei, femeii de serviciu. Tuturor pe care-i întânești. Când ai ieșit, te duci să le mulțumești’. Și de atunci, am făcut asta de fiecare dată. Este incredibil ce reacție au oamenii când faci lucrul ăsta și ce atmosferă reușești să creezi în locul ăla!”, a continuat Andi Moisescu.

Cine este Andi Moisescu

În vârstă de 46 de ani, Andi Moisescu este absolvent al Facultății de Matematică din cadrul Universității din București. A început cariera în media la radio – Radio Costești, Fun Radio, apoi Pro FM, unde a devenit director de programe în 1996. Tot în 1996 a început cariera în televiziune, iar printre mentorii săi s-a numărat inclusiv Florin Călinescu.

În perioada 2000-2004 a realizat emisiunea „Marcă înregistrată”, din 2005 „Apropo TV”, din 2011 face parte din juriul „Românii au talent”, iar din 2017 prezintă emisiunea „Pe bune”.

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

MrNews.ro - Actualitate, entertainment și educație masculină.

___

© 2019-2020 MrNews.ro. Toate drepturile rezervate. 

Informaţiile publicate de MrNews.ro pot fi preluate doar cu citarea sursei + link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Scroll To Top