Now Reading
Serghei Mizil, revoltat pe tema conflictului din Ucraina: „Nu știu cât timp o să mai putem vorbi despre treaba asta” (VIDEO)

Serghei Mizil, revoltat pe tema conflictului din Ucraina: „Nu știu cât timp o să mai putem vorbi despre treaba asta” (VIDEO)

Serghei Mizil a oferit noi comentarii în stilul caracteristic despre criza COVID-19 și conflictul din Ucraina, respectiv despre cenzura presei (n.r. – inițiativa Guvernului de a îngrădi accesul populației la canalele media din Rusia, respectiv proiectul de la DSU ce presupune un control sporit al presei din România).

În opinia lui Serghei Mizil, pandemia de COVID-19 a fost doar o țeapă implementată cu mare succes.

„Este foarte clar ce au încercat cu COVID-ul, acum îmi este mult mai clar. Au văzut că pot să conducă majoritatea țărilor ținându-le ca maimuțele în case cu ore de ieșire, de intrare, de somn, de sculare, de când poți să-ți f**i nevasta, când să-ți bați copilul.

Acum au inventat chestia asta (n.r. – proiectul de control al presei) și vor să bage pumnul în gură și presei. Mă miră că lumea nu sesizează chestia asta. Nimeni nu vede că este vorba despre o resetare a acestor globaliști. Inclusiv ceea ce fac acum în Ucraina, peste tot”, a declarat Serghei Mizil în vlogul său.

 

Serghei Mizil: „Să vadă românii cât de tare-i măscărea Zelenski, pe vremea când era actor!”

 

Tot o alarmă falsă instrumentată de globaliști este și conflictul din Ucraina, susține Serghei Mizil, care a amintit de deparajele lui Volodimir Zelenski, actualul președinte al țării sale.

„Nu știu cât timp o să mai putem vorbi și despre treaba asta (n.r. – conflictul din Ucraina). Și mai e treaba asta, să-mi dai ‘adevărul’ dintr-o singură sursă. Nu, lasă-mă să văd cu ochii mei ce spune fiecare și-mi iau eu adevărul. Cum a spus Dan Puric un adevăr, i-au trecut pe lista de ‘putiniști’. Nici eu nu sunt putinist, nu-s cretin la cap. Dar spune argumentele reale!

Am văzut niște sketch-uri cu actorașul ăsta (n.r. – Volodimir Zelenski). Știi cât ne măscărea pe noi (n.r. – românii)?! Să le dea (n.r. – televiziunile) românilor să vadă cât de tare-și bătea joc actorașul ăsta de românii din Ucraina. L-au păcălit americanii cu băgatul în NATO, acum plânge ca maimuța (n.r. – că NATO nu intervine în Ucraina).

Lumea să nu-și dea seama să se întâmplă?! Ce vine acum? Valul 6″, a mai declarat Serghei Mizil.

  • Potrivit celui mai recent sondaj INSCOP, realizat în februarie 2022, 65,7% dintre români cred că pandemia de COVID a fost provocată de elitele globale pentru a impune controlul asupra lumii. 28% dintre respondenți cred că pandemia a apărut în mod natural.

Volodimir Zelenski, sketch despre cum i-a vândut României nordul Bucovinei (VIDEO)

  • Bucovina de Nord, Ținutul Herța și Basarabia au fost anexate de către URSS la 28 iunie 1940, ca urmare a Pactului Ribbentrop-Molotov, din 1939 (n.r. – acord încheiat de Germania nazistă și URSS-ul comunist al lui Stalin). La acea vreme, Ucraina era parte din URSS;
  • Învățământul în limba maternă, în cazul de față limba română a fost interzis în Ucraina, în baza unei legi din 2017. Comunitatea românească este cea de-a treia minoritară ca pondere din statul vecin.
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

MrNews.ro - Actualitate, entertainment și educație masculină.

___

© 2019-2020 MrNews.ro. Toate drepturile rezervate. 

Informaţiile publicate de MrNews.ro pot fi preluate doar cu citarea sursei + link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Scroll To Top