Now Reading
Serghei Mizil răspunde amenințărilor: „Mă bat oriunde, oricând!” [VIDEO]

Serghei Mizil răspunde amenințărilor: „Mă bat oriunde, oricând!” [VIDEO]

Serghei Mizil

Serghei Mizil a stârnit un puternic val de reacții în online, în urma episodului cu românii din Italia care vor să revină acasă, în contextul coronavirus. De curând, omul de afaceri a transmis un nou mesaj, însă de data aceasta, adresat contestatarilor.

Serghei Mizil a declarat că primit multe înjurături și amenințări în social media în ultimele zile. În opinia sa, în mod nejustificat.

„Nu se poate nene, să ne jucăm cu o țară întreagă! Erau niște ciumegi din Italia, care-mi spuneau că mă ard. Bă, mânca-v-aș gura voastră, eu vă dau adresa și vă aștept pe toți fraierii ăștia de gară, să veniți să vă bateți cu mine. Îmi speriați voi copilul?! Bă, mânca-v-aș pula voastră, eu sunt unde vreți voi, la orice oră din zi și din noapte!”, a declarat Serghei Mizil.

Serghei Mizil, gata de bătaie

Serghei Mizil încinge și mai tare spiritele. Acesta subliniat faptul că este gata oricând pentru o confruntare directă.

„Niciodată nu m-am luat de oamenii săraci, care muncesc acolo. N-ați înțeles mesajul meu. Eu m-am luat de oamenii care erau bogați și făceau arfe (…) Suntenți niște papagali! Mă bat, să moară mama mea! (…) Eu am lacrimi în ochi pentru românii care merg să-și câștige pâinea și sunt tratați ca niște animale”, a mai declarat omul de afaceri.

Serghei Mizil, mesaj pentru contestatari [VIDEO]

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

MrNews.ro - Actualitate, entertainment și educație masculină.

___

© 2019-2020 MrNews.ro. Toate drepturile rezervate. 

Informaţiile publicate de MrNews.ro pot fi preluate doar cu citarea sursei + link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Scroll To Top