Now Reading
Serghei Mizil îl ironizează pe Volodimir Zelenski: „Lumea nu-și dă seama că are în spate o brigadă de oameni de PR și că face niște scenete” (VIDEO)

Serghei Mizil îl ironizează pe Volodimir Zelenski: „Lumea nu-și dă seama că are în spate o brigadă de oameni de PR și că face niște scenete” (VIDEO)

Volodimir Zelenski, luat în râs de către Serghei Mizil

Serghei Mizil s-a săturat de propaganda pro-Zelenski. Într-un interviu oferit pentru EVZ, celebrul personaj monden a oferit câteva comentarii în stilul caracteristic, pe fondul conflictului militar din Ucraina.

Serghei l-a mirosit de la bun început pe actorul de la Kiev: e doar protagonistul unei piese al cărei regizor e altcineva și în urma căreia mor oameni nevinovați.

„Eu nu mai pot să-l văd pe ăla (n.r. – Volodimir Zelenski) la televizor. Cum se ceartă, cum vorbește… Au spus că rușii nu trebuie să mai aibă voie să meargă în nicio țară. Dar cine ești tu, mă? Ești Cristos? 

Lumea nu-și dă seama că el are în spate o brigadă foarte tare de oameni de PR. Face scenete. Vedem cum îl îmbracă, cum vorbește, cum se încruntă. El e actor. Vedem cum îl pune cu curul pe trepte. Europa e căzută complet și el apare la foc cu nevastă-sa. Face pictoriale. Ca să-i convingă pe proști!”, a comentat Serghei Mizil.

 

Serghei Mizil nu a uitat: „Volodimir Zelenski făcea mișto de români”

 

În plus, cunoscutul afacerist a amintit cum Zelenski a luat în râs românii, ori de câte ori a avut ocazia.

„Boala mea pe acest actoraș minor – pentru că nu l-am văzut să facă un rol ca al lui Al Pacino e cu ce a avut el cu ai noștri. Știi cum ne-a făcut pe noi în Ucraina, știi toate scenetele, înainte de război. Făcea mișto de noi. De ce să-i dau lu’ ăsta bani?”, a mai punctat Mizil.

 

Serghei Mizil: „Ucraina e făcută cu japca, tot de ruși”

 

În ceea ce privește războiul din Ucraina, Serghei Mizil nu neagă evidențele. Conflictul a fost provocat de SUA, care se folosește mai departe de aghiotanții ucraineni și europeni.

„Au înnebunit toți că Putin a atacat ‘un stat independent’. Ucraina e făcută cu japca, tot de ruși. Nu e ca România. Ucraina a fost făcută cu japca (n.r. – teritorii de la România, Polonia, Slovacia etc.). Kievul era al rușilor. Deci oricum nu au atacat un stat. Apoi, el a căutat-o. Aducerea acestui Biden la putere, care e senil rău de tot – nu știu cum îl lasă ăștia liber. Omul e dus cu capul. Rușii și toți ăștia au simțit că e un om slab

(…) Părerea mea este că ăștia l-au zgândărit. Exact ca în China, toată lumea spune că ăia (n.r. – chinezii) au început. Nu! Ăștia au vrut ca Ucraina să intre în NATO, ca să pună rachete acolo. Ăia (n.r. – rușii) au spus că nu sunt de acord. Dacă spuneau rușii că vor să pună rachete în Mexic, americanii în cât timp atacau?!”, a mai comentat Mizil.

 

Serghei Mizil, despre propaganda pro-Zelenski: „Dacă tot trăim în democrație, eu vreau să-mi iau informațiile și de la stânga, și de la dreapta. Nu vreau ca pe timpul lui Ceaușescu!”

 

În plus, Serghei Mizil a amintit și despre mecanismele de manipulare turate la maximum, de presa de casă a Democraților americani, respectiv a lui Zelenski.

„Ce mă deranjează pe mine… Dacă tot trăim în democrație, eu vreau să-mi iau informațiile și de la stânga, și de la dreapta. Nu vreau ca pe timpul lui Ceaușescu! (…) S-a dezinformat populația. (n.r. – Se spune) Că-i batem pe ruși de le sună apa-n cap, că au tehnică militară depășită, le-au oprit convoiul și i-au făcut varză. Dacă te uiți la TVR afli că i-a bătut Zelenski de le-a sunat apa-n cap și le-a luat jumătate din țară”, a punctat fostul prieten al lui Nicu Ceaușescu.

În opinia lui Serghei Mizil, Europa și mai ales România, nu are de ce să se implice în războiul din Ucraina, în contextul în care intențiile americanilor au ieșit și mai mult la suprafață pe fondul conflictului provocat și cu China, de curând.

„Pentru ce mă bag eu? Asta a fost zona de influență a lui Biden, afaceri, bani, pe care au vrut să le facă. 

(…) Papa a spus că ‘cine bagă bățul prin gard…’. La cine s-a referit?! S-a demonstrat acum și cu Taiwanul. Pelosi s-a dus acolo ca să-i zgândărească”, a concluzionat Mizil.

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

MrNews.ro - Actualitate, entertainment și educație masculină.

___

© 2019-2020 MrNews.ro. Toate drepturile rezervate. 

Informaţiile publicate de MrNews.ro pot fi preluate doar cu citarea sursei + link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Scroll To Top