Now Reading
Serghei Mizil, explozie de furie la adresa românilor din Italia: „Stai în p***a m*-*ii acolo!” [VIDEO]

Serghei Mizil, explozie de furie la adresa românilor din Italia: „Stai în p***a m*-*ii acolo!” [VIDEO]

Serghei Mizil

Serghei Mizil intervine în contextul pandemiei de coronavirus, după ce mai mulți români din Italia au decis să se întoarcă în România. 

Serghei Mizil a comentat în stilul caracteristic unul dintre subiectele momentului. Ipocrizia și inconștiența sunt principalele aspecte pentru care românilor din Italia nu ar trebui să li se permită să revină în România, în opinia controversatului om de afaceri.

„Stați acolo, mă! N-ați spus voi că țineți economia României pe banii voștri? Așa spuneați. Păi stați mă acolo, dați-vă în sloboz! Nu se poate așa ceva, mă! Așa preșuri suntem? O așa nație de căcat! Mă uitam la televizor și îi vedeam cu accent, cu ‘che dice’. Ce ‘che dice’? Stai în pizda mă-tii acolo, ‘che dice’!”, a declarat Serghei Mizil.

Serghei Mizil: „Ești italian? Stai acolo!”

Comportamentul, respectiv comunicarea marca Florin Răducioiu a românilor din străinătate în irită puternic pe Serghei Mizil, care și-a exprimat nemulțumirea printr-un limbaj colorat.

„Eu vorbesc moldovenește, ‘băi cacatule, te mănânc!’, nu ‘che dice’. Stai în pizda mă-tii acolo! A, acum ți-e frică? E bună România, ‘țara condusă de Ciuma Roșie’. Nu mai murim pe capete. Bă, nu se poate! Dacă aș putea acum, după creierul meu, aș inventa un partid naționalist. Când vin ăștia la frontieră, le spun: ‘Ia vorbește cu mine, mă!’. ‘Che dice?’, mergi în morții mă-tii acolo, mă!

Am avut în jurul meu asociați, români, care și-au schimbat și numele… Când cânta imnul Italiei, se ridicau ca proștii în picioare și cântau imnul Italiei. Dă-te-n pula mea! Ești italian? Stai în morții mă-tii în Italia! Când cântă ‘Tricolorul’, eu plâng. Înțelegi?”, a declarat Serghei Mizil printr-un video distribuit în social media.

Mesajul lui Serghei Mizil pentru românii din Italia [VIDEO]

View Comment (1)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

MrNews.ro - Actualitate, entertainment și educație masculină.

___

© 2019-2020 MrNews.ro. Toate drepturile rezervate. 

Informaţiile publicate de MrNews.ro pot fi preluate doar cu citarea sursei + link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Scroll To Top