Now Reading
Șerban Copoț: „Societatea nu mai crește bărbați. Nu sunt de acord nici cu feminismul, nici cu misoginismul”

Șerban Copoț: „Societatea nu mai crește bărbați. Nu sunt de acord nici cu feminismul, nici cu misoginismul”

Feminismul a luat o amploare din ce în ce mai mare în ultimii ani, la nivel global. În acest timp, bărbatul modern a devenit din ce în ce mai moale, aspect remarcat de către Șerban Copoț (39 de ani), prezentator de televiziune, fost cântăreț la trupa Animal X.

În opinia lui Copoț, manifestările feministe, duse la extrem, au acoperit segmentul masculin, indispensabil în societate.

„Simt nevoia eu, ca bărbat, să mă implic în creşterea copiilor mei, mai ales că avem doi băieţi. Pentru că societatea din România nu mai creşte bărbaţi. Societatea, global, este concentrată acum pe creşterea fetelor! Feminismul este un fenomen care a crescut foarte mult, şi se pune mare accent pe scoaterea femeii, a fetei, din zona de slugă de lângă casă. Ceea ce e bine.

Dar s-a uitat de băiat! S-a uitat de educaţia băieţilor. Care trebuie să ştie să bată un cui, să ţină o busolă, să meargă printr-o pădure, să fie curajos, să facă lucruri care sunt importante în orice societate indiferent că se destramă azi sau mâine.…

Pentru că nu tot timpul internetul ne va sta la dispoziţie, iar eu, ca tată, trebui să-mi fac băieţii bărbaţi, să ştie să se descurce! Bărbatul e bărbat, femeia e femeie. Nu sunt de acord nici cu misoginismul, nici cu feminismul. Nu aduc nimic bun. Au pornit din condiţii extreme, dar mesajul feminist astăzi este endorsat de o frustrare total gratuită”, a declarat Șerban Copoț pentru Life.

 

Șerban Copoț: „Familia este celula societății”

 

De asemenea, prezentatorul de la Antena 1 a subliniat importanța familiei în societate.

„Da, poate vorbesc ca un bătrânel de 80 de ani, dar, da. Familia este celula aia de la care pleacă totul… Şi asta a lăsat bunuţul Dumnezeu, sau Buddha, sau oricine vrei tu… Familia este celula, de acolo ne dezvoltăm ca societate! De aia suntem atât de rupţi acum noi, românii, ca societate.

La noi, divorţul este o distracţie (…)”, a mai punctat Copoț.

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

MrNews.ro - Actualitate, entertainment și educație masculină.

___

© 2019-2020 MrNews.ro. Toate drepturile rezervate. 

Informaţiile publicate de MrNews.ro pot fi preluate doar cu citarea sursei + link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Scroll To Top