Now Reading
Secretul succesului în viață al lui Giovanni Becali / Cum a reușit să-l convingă pe Roman Abramovich să-i cumpere „jumătate de Rolls Royce” (VIDEO)

Secretul succesului în viață al lui Giovanni Becali / Cum a reușit să-l convingă pe Roman Abramovich să-i cumpere „jumătate de Rolls Royce” (VIDEO)

Giovanni Becali a plecat de tânăr din țară și s-a întors cu altă viziune, dar și cu mulți bani. Din anii ’90 a reușit să dea lovitura, prin contracte importante de impresariere cu fotbaliști români, printre care Adrian Mutu și Cristi Chivu. Pentru a se îmbogăți, Ioan Becali a profitat din plin de câteva atuuri, dezvăluite într-un interviu.

„Trebuie să ai un tupeu nelimitat, dar civilizat. Nelimitat, dar civilizat, cum a fost tupeul meu cu Abramovich. Și puțin teatral… A zis că ‘ce mai contează, dacă am dat 30 de milioane de euro, plus ce i-am dat și jucătorului și lui (n.r. – impresarului, Giovanni), ce mai contează încă 100.000 de euro?!”, a declarat Becali, într-un interviu pentru theXclusive – Fiță cu Adiță.

 

Cum l-a convins Giovanni Becali pe Roman Abramovich să-i cumpere „jumătate de Rolls Royce”

 

Giovanni Becali a știut mereu cum să dezvolte și să păstreze relațiile generatoare de bani. Cunoscutul impresar a povestit în cadrul aceluiași interviu cum a reușit să-și atingă unul dintre obiective, grație „tupeului civilizat”.

„L-am văzut și zic ‘hei, Roman!’. ‘Ce faci?’. ‘Harașo’ (n.r. – ‘bine’, în limba rusă). ‘Eu sunt Giovanni Becali, impresarul. Nu, nu, eu nu sunt italian, sunt român. De ce Giovanni? Ioan – Giovanni, în Italia e la fel’. Am vorbit despre contract, comisionul OK, dar i-am zis ‘am ceva să-ți spun’. ‘Ce?’.

Altfel, eu nu cumpăram niciodată un Rolls Royce cu 280.000 de dolari. Îi zic ‘Roman, totul e OK, sper să fie și jucătorul bine’. Nu știu ce e omul acuma, oligarh, negociator… Dar a salvat Chelsea și cu mine s-a comportat exemplar. Îi zic ‘sunt supărat pentru că m-am plimbat pe la Picadilly acolo și am văzut în vitrină Rolls Royce, Bentley și Maybach’. ‘Și care ți-a plăcut?’. ‘Rolls Royce’. ‘Păi și de ce nu cumperi, te-am plătit’. ‘Roman, sunt mulți bani pentru România și în România nu există niciunul. Făceam puțin (n.r. – teatru)…

El s-a prins (n.r. – ce vreau), ce să mai…’. A văzut că nu-l las în pace, pune mâna pe telefon și-l cheamă pe contabil, îi spune să-mi dea jumătate din prețul unui Rolls și jumătate să pun eu. Așa am luat eu Rollsul. Mi-a dat cadou jumătate de Rolls”, a declarat Giovanni Becali.

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

MrNews.ro - Actualitate, entertainment și educație masculină.

___

© 2019-2020 MrNews.ro. Toate drepturile rezervate. 

Informaţiile publicate de MrNews.ro pot fi preluate doar cu citarea sursei + link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Scroll To Top