Now Reading
Se pregătește o bătaie de poveste în UFC. Cei mai tari luptători din circuit au început ofensiva

Se pregătește o bătaie de poveste în UFC. Cei mai tari luptători din circuit au început ofensiva

Jon Jones a hotărât să schimbe categoria de greutate. Cel mai dominant luptător din UFC este gata să treacă de la semigrea, la grea.

Nimeni nu a reușit să-l bată până acum pe Jon Jones. Luptătorul american are 26 de victorii și o singură înfrângere în UFC, suferită în urma unei descalificări. Asta s-a petrecut în 2009, după ce a folosit în mod repetat lovituri de cot.

Plictistit de categoria semigrea, unde nu mai are adversar, Jon „Bones” Jones este gata să dea piept cu Francis Ngannou, luptătorul care domină autoritar categoria grea.

„Dragilor, Thiago Santos sau Francis Ngannou considerați că este mai rapid și mai tehnic? Dacă voi credeți că nu voi accepta o luptă, sunteți nebuni. Nu mai am nimic de demonstrat la categoria semigrea. Aștept o ofertă”, a notat Jon Jones pe Twitter.

Jon Jones

Jon Jones și Francis Ngannou au început tachinările

Intenția lui Jon Jones este serioasă, aspect întărit de către impresarul starului din UFC. Mai mult, cei doi luptători au început ofensiva în online.

„Francis, toată acea forță nu înseamnă nimic din moment ce croșeele tale sunt prea lente”, a notat Jon Jones pe Twitter.

„Toată lumea are forță în pumn, prietene. Dar nu forța pe care o am eu. Dacă am să te lovesc așa, nu vei mai putea merge”, i-a răspus Ngannou lui Jones, împreună cu o ilustrație.

 

View this post on Instagram

 

Everybody do have punching power my friend. But not my power. I hit you like this, you won’t keep going.

A post shared by Francis Ngannou (@francisngannou) on

Jon Jones și Francis Ngannou, CV-uri impresionante

Jon Jones (32 de ani) a luptat ultima oară în februarie 2020, în cadrul UFC 247, când l-a învins pe Dominick Reyes, în urma unei decizii unanime. De-a lungul carierei, i-a mai învins pe Thiago Santos, Alexander Gustafsson, Daniel Cormier, Victor Belfort, Rashad Evans, Lyoto Machida, Quinton Jackson, Mauricio Rua, Glover Teixeira. De mulți fani ai MMA-ului, John Jones este considerat cel mai bun luptător din istorie. Printre aceștia se numără și celebrul Joe Rogen.

Francis Ngannou

De partea cealaltă, Francis Ngannou are 11 victorii și 3 înfrângeri în artele marțiale mixte. Ultimele 4 meciuri ale bestiei din Camerun s-au încheiat cu victorie în prima repriză, prin KO. Cu puternicile sale lovituri de pumn, Ngannou a reuit să-i răpună pe Curtis Blaydes, Cain Velasquez, Junior dos Santos și pe Jairzinho Rozenstruik. Cel mai mult a rezistat Junior dos Santos, un minut și 11 secunde. Restul, 45 de secunde, 26 de secunde și 20 de secunde. Toate victoriile lui Ngannou au fost obținute în prima sau a doua rundă, majoritatea prin KO. Printre victimele lui Ngannou se numără și Alistair Overeem, care a fost pus la podea după doar un minut și 42 de secunde.

Cele 3 înfrângeri suferite de Ngannou au fost decise la puncte. Așadar, niciunul dintre cei doi luptători nu a pierdut vreodată un meci în urma unui KO sau a unei manevre de submission.

View Comment (1)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

MrNews.ro - Actualitate, entertainment și educație masculină.

___

© 2019-2020 MrNews.ro. Toate drepturile rezervate. 

Informaţiile publicate de MrNews.ro pot fi preluate doar cu citarea sursei + link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Scroll To Top