Now Reading
Salma Hayek, fenomenală la Globurile de Aur. Decolteul uriaș a atras toate privirile [GALERIE FOTO]

Salma Hayek, fenomenală la Globurile de Aur. Decolteul uriaș a atras toate privirile [GALERIE FOTO]

Salma Hayek este una dintre cele mai apreciate actrițe de la Hollywood și totodată, una dintre cele mai apetisante, în ciuda vârstei. Are 53 de ani, iar dacă ești un tânăr student, știi foarte bine că formezi împreună cu tatăl și bunicul tău un mini-fanclub al Salmei. 

La fel ca în cazul lui Jennifer Lopez și Sofia Vergara, Salma Hayek nu-și arată vârsta. Actrița a avut o apariție de senzație duminică, la Gala Globurilor de Aur din Beverly Hills, California. Artista originară din Mexic și-a afișat celebrul bust natural într-o rochie cu un decolteu generos, fix ceea ce așteptau jurnaliștii prezenți la ce-a de-a 77-a ediție a Globurilor de Aur.

Salma Hayek la Globurile de Aur 2020 [GALERIE FOTO]

Cine este Salma Hayek

Pentru Salma Hayek, nu doar zâmbetul trăznet, chipul frumos și formele naturale au fost singurele argumente în vederea consolidării unui viitor de succes la Hollywood.

Salma Hayek și-a început cariera în Mexic, unde a jucat în mai multe filme și telenovele. La începutul anilor ’90 s-a mutat la Hollywood, unde a dat lovitura. Desperado (1995), El Callejon de los Migralos (1995), From Dusk Till Dawn (1996), Fools Rush In (1997), Frida (2002), Ask the Dust (2006), Lonely Hearts (2006) și Grown Ups (2010, 2013) sunt doar o parte din filmele reprezentative pentru cariera artistei.

Superba minionă este prima actriță mexicană nominalizată la Premiul Oscar pentru cea mai bună actriță și a doua actriță latino-americană care a primit o nominalizare la premiile Oscar, după Fernanda Montenegro. Nominalizarea la Oscar a fost pentru rolul interpretat în Frida (2002), lungmetraj pentru care a fost nominalizată și la Globul de Aur, respectiv la Premiul BAFTA.

View Comments (3)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

MrNews.ro - Actualitate, entertainment și educație masculină.

___

© 2019-2020 MrNews.ro. Toate drepturile rezervate. 

Informaţiile publicate de MrNews.ro pot fi preluate doar cu citarea sursei + link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Scroll To Top