Now Reading
Salma Hayek a povestit cum a fost la prima scenă de sex, în fața camerelor (GALERIE FOTO)

Salma Hayek a povestit cum a fost la prima scenă de sex, în fața camerelor (GALERIE FOTO)

Salma Hayek s-a lăsat filmată în ipostaze provocatoare pentru prima dată în carieră, alături de partener, în „Desperado”, cu Antonio Banderas, în urmă cu 26 de ani. În ciuda parențelor, pentru mexicancă, a fost o experiență destul de dificilă.

„Când am început să tragem, am început să plâng. Era (n.r. – Banderas) un gentleman, drăguț și încă suntem prieteni foarte apropiați, dar el era foarte liber. M-a speriat asta, am început să plâng, iar el era ceva de genul ‘Oh, Doamne! Mă faci să mă simt prost’. M-am simțit foarte jenată și am început să plâng”, a declarat Salma Hayek, pentru Hollywood Reporter.

 

Salma Hayek, una dintre cele mai bine cotate actrițe de la Hollywood

 

Salma Hayek este într-o relație cu Henri-Francois Pinault (58 de ani) din anul 2006, cu care s-a căsătorit în 2009. Cei doi au împreună un copil, o fată în vârstă de 13 ani.

Salma Hayek și-a început cariera de actriță în Mexic, unde a jucat în mai multe filme și telenovele. La începutul anilor ’90 s-a mutat la Hollywood, unde a reușit să-și facă rapid loc.

Desperado (1995), El Callejon de los Migralos (1995), From Dusk Till Dawn (1996), Fools Rush In (1997), Frida (2002), Ask the Dust (2006), Lonely Hearts (2006) și Grown Ups (2010, 2013), Septembers of Shiaz (2015) sunt doar o parte dintre filmele reprezentative pentru cariera artistei.

 

Salma Hayek la 54 de ani (GALERIE FOTO)

 

Salma Hayek arată fenomenal la 54 de ani. Acrița originară din Mexic a petrecut momente relaxante în această iarnă, imortalizate și postate pe rețelele sociale. Vedeta de la Hollywood are în continuare un chip și un trup frumos, tânăr. Unii sunt de părere că odată cu trecerea timpului, Salma devine din ce în ce mai frumoasă.

Cert este că deși împlinește 55 de ani în luna septembrie, nu-i dai mai mult de 35 de ani. Aspectul fizic natural, chipul angelic și trupul bine proporționat, talentul actoricesc și aparițiile sale provocatoare, dar elegante, reprezintă în continuare atuurile Salmei Hayek.

 

 

Salma Hayek, la prima tinerețe (GALERIE FOTO)

 

0 0 vote
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

MrNews.ro - Actualitate, entertainment și educație masculină.

___

© 2019-2020 MrNews.ro. Toate drepturile rezervate. 

Informaţiile publicate de MrNews.ro pot fi preluate doar cu citarea sursei + link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Scroll To Top