Now Reading
Sacoul bărbătesc: Cu sau fără mânecile suflecate?

Sacoul bărbătesc: Cu sau fără mânecile suflecate?

Costum de zi

Sacoul este fie componenta unui costum, fie o piesă independentă, iar în aici vorbim despre blazere, deci ținute mai casual sau jachetă sport. Unii preferă să-i suflece mânecile, ceea ce este total greșit.

Să sufleci mânecile sacoului este greșit și inestetic. Să presupunem că materialul din care este confecționat sacoul este natural – și asta e chiar imperativ. Vei rămâne cu niște cute inestetice. De asemenea, momentul în care-ți vei sufleca mânecile, tu fiind îmbrăcat în smoking să spunem, vei arăta de parcă te-ai dus să speli vasele ori să desfunzi WC-ul și ți-a fost lene să te dezbraci.

Sacoul nu este conceput pentru a fi purtat cu mânecile suflecate

Înainte să-ți sugereze cineva o cămașă înflorată, cu capete de mort, roz sau neon, în combinație cu un sacou pe care să-l sufleci la mâneci, amintește-ți că ești bărbat. Ia-ți un sacou din bumbac bleumarin, o cămașă albă descheiată la nasturi și o batistă albă în buzunar. Și nu-ți sufleca mânecile! Nici pentru o ținută de ceremonie, nici de birou și nici pentru un sacou sport, de weekend.

Există alternative! Dacă te confrunți cu o căldură insuportabilă și vrei să dai o notă relaxată ținutei, nu uita de materialele specifice de sezon pentru cămașă și sacou: inul și bumbacul. Îți poți da sacoul jos și sufleca mânecile de la cămașă fără nicio problemă, până în zona antebrațului.

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

MrNews.ro - Actualitate, entertainment și educație masculină.

___

© 2019-2020 MrNews.ro. Toate drepturile rezervate. 

Informaţiile publicate de MrNews.ro pot fi preluate doar cu citarea sursei + link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Scroll To Top