Now Reading
S-a mutat cu iubita în lockdown, iar ceea ce a descoperit l-a îngrozit. Ajuns la disperare, cere ajutor pe internet

S-a mutat cu iubita în lockdown, iar ceea ce a descoperit l-a îngrozit. Ajuns la disperare, cere ajutor pe internet

Mutatul împreună cu partenera de viață se poate transforma treptat, într-o căsnicie fericită sau într-un infern. În cel de-al doilea scenariu se află un bărbat din Marea Britanie, care și-a comunicat temerile, justificate sau paranoice pe internet și a cerut sfaturile expertului.

„Eu (26 de ani) și iubita mea (23 de ani) ne-am mutat la mama ei (47 de ani) acasă, în lockdownul din luna noiembrie. Ne-am petrecut la început lockdown-ul împreună lucrând de acasă, în dormitorul din apartament. Nu am avut prea mult spațiu, așa că ne-am simțit ca și cum am fi fost capturați, motiv pentru care am devenit tensionați. 

Odată, așteptam pauza, dar prietena mea stătea constant pe telefon. Mă urmărea înainte să deschidă mesajele, care păreau cam suspecte. A lăsat telefonul pe noptieră, a plecat la duș, iar eu m-am uitat în telefonul ei. Am descoperit că erau mesaje de la un băiat care lucrează la o cafenea, la care ea obișnuiește să meargă cu colegii. Nu era clar dacă au făcut sex, dar părea probabil. Am vorbit cu iubita mea și am presat-o să justifice mesajele. După ore întregi de dezbateri a fost de acord să-l șteargă pe acest băiat din social media.

(…) Compania la care lucrez m-a chemat mai mult la birou în perioada Crăciunului și am petrecut mai puțin timp cu piretena mea. Ceva m-a neliniștit din nou, după ce am aruncat din nou privirea în telefonul ei, acum câteva zile. A existat un schimb de mesaje cu același personaj, de unde a rezultat că s-au întâlnit cât timp am fost plecat. S-a supărat cât am vorbit despre asta, insistând că nimic nu s-a întâmplat. Nu știu ce să fac mai bine, acum…”, a transmis bărbatul pentru TheSun.

Expertul i-a recomandat să o întrebe pe iubită ce-i oferă în plus bărbatul cu care vorbește prin mesaje. Dacă este vorba despre amiciție, este indicată o întrevedere cu toate părțile, pentru a clarifica situația, iar dacă este vorba despre infidelitate, să încheie relația.

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

MrNews.ro - Actualitate, entertainment și educație masculină.

___

© 2019-2020 MrNews.ro. Toate drepturile rezervate. 

Informaţiile publicate de MrNews.ro pot fi preluate doar cu citarea sursei + link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Scroll To Top