Now Reading
Ruby, show erotic pe Instagram. A pozat aproape goală în piscină [GALERIE FOTO]

Ruby, show erotic pe Instagram. A pozat aproape goală în piscină [GALERIE FOTO]

Ruby s-a făcut cunoscută prin „Stinge lumina” și totodată, prin dezinvoltura sa, pe care și-o manifestă ori de câte ori are ocazia. Un exemplu în acest sens s-a petrecut chiar de curând, când cântăreața a postat pe pagina sa de Instagram o fotografie care a stârnit imaginația privitorilor și un puternic val de reacții.

În contextul vremii caniculare, Ruby a profitat de ocazie și a venit cu o idee mult mai îndrăzneață. S-a pozat aproape complet dezbrăcată și udă într-o piscină gonflabilă, iar rezultatul a fost unul desprins parcă dintr-un film erotic. Singura piesă vestimentară de pe cântăreață este o pereche de bikini-șnur, minusculi.

Fotografia a strâns în câteva ore peste 50 de mii de aprecieri, deci de două ori mai multe reacții față de restul postărilor.

Ruby – Galerie foto

Foto: Ruby – Instagram

0 0 vote
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
1 Comment
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
trackback

[…] Lesko este una dintre cele mai dezinhibate artiste din showbizul autohton, la mare concurență cu Ruby și Loredana Groza. Artista din Republica Moldova postează în mod regulat fotografii în ipostaze […]

MrNews.ro - Actualitate, entertainment și educație masculină.

___

© 2019-2020 MrNews.ro. Toate drepturile rezervate. 

Informaţiile publicate de MrNews.ro pot fi preluate doar cu citarea sursei + link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Scroll To Top