Now Reading
Roxana Nemeș, concurentă la Survivor România 2021, a pozat complet nud. Imaginile au stârnit puternice controverse în spațiul public (GALERIE FOTO 18+)

Roxana Nemeș, concurentă la Survivor România 2021, a pozat complet nud. Imaginile au stârnit puternice controverse în spațiul public (GALERIE FOTO 18+)

Roxana Nemeș (31 de ani) face parte din echipa Faimoșilor, la Survivor România 2021. De-a lungul timpului, a avut mai multe apariții provocatoare, inclusiv shooting-uri nud.

Prima apariție publică a Roxanei Nemeș a fost într-un ziar cunsocut în urmă cu mai bine de un deceniu, inclusiv pentru rubrica „Fata de la pagina 3″. Blonda a fost „vedeta” celebrei secțiuni, iar mai apoi, a pozat în Playboy.

Roxana Nemeș s-a cuplat apoi cu impresarul Radu Groza, cunoscut în viața publică din România, care a propulsat-o drept cântăreață. Pentru blondă au urmat apoi din ce în ce mai multe apariții publice, la show-uri de televiziune precum „Splash”, „Ferma”, „Bravo, Ai Stil!” și Survivor România.

Cel mai controversat pictorial al Roxanei Nemeș a fost realizat în 2012, la sediul central al Bibliotecii Metropolitane din București. 

 

Roxana Nemeș, pictoriale nud în reviste pentru bărbați (GALERIE FOTO 18+)

 

 

Cine este Roxana Nemeș, concurentă la Survivor România 2021

 

Roxana Nemeș este originară din Târgu Mureș, pasiontă de muzică și de dans încă de mică. A făcut parte din corul școlii, a făcut balet, iar în prezent este cântăreață. Potrivit paginii sale de artist, cele mai cunoscute piese ale sale sunt: „Mă dezbrac de Secrete”, „Goi”, „Drog letal”, „Până la Stele”, „Bine cu Tine”, „Rămâi”, „Doare frumos”, „Contigo”.

„Motivul pentru care particip la Survivor este acela de a-mi depăși limitele. Consider că este o competiție din care voi învață multe, atât ca om, cât și ca artist. Este o provocare, sunt și foarte curioasă până unde pot să ajung.

Mă știu ca fiind un om care dă ce are mai bun, sunt ambițioasă. Cred că mă voi adapta destul de ușor condițiilor de acolo, dar vom vedea la fața locului.

Sunt foarte curioasă, încântată și emoționată, de-abia aștept să ajungem acolo și să trăim această experiență unică în viață. Cred că te întărește, te maturizează, te ajută să îți dai seama ce contează cu adevărat în viață.

Înveți să te bucuri de fiecare clipă, să depășești mai ușor obstacolele. Toate aceste lucruri le vom învăța odată cu această provocare. Vreau să îmi demostrez mie cât de puternică sunt!”, a declarat Roxana Nemeș despre participarea la Survivor România.

 

Foto: Playboy, Wowbiz, Antena 1, @roxananemes (Instagram).

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

MrNews.ro - Actualitate, entertainment și educație masculină.

___

© 2019-2020 MrNews.ro. Toate drepturile rezervate. 

Informaţiile publicate de MrNews.ro pot fi preluate doar cu citarea sursei + link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Scroll To Top