Now Reading
Roxana Ghiță, spectacol la Survivor România. A celebrat victoria cu un twerk din șpagat (VIDEO)

Roxana Ghiță, spectacol la Survivor România. A celebrat victoria cu un twerk din șpagat (VIDEO)

În cadrul ediției de miercuri, 13 ianuarie, Roxana Ghiță și-a demonstrat abilitățile de dansatoare și contorsionistă la Survivor România 2021, după ce echipa Războinicilor a obținut o nouă victorie importantă în fața Faimoșilor.

Roxana Ghiță a celebrat cu un twerk din șpagat victoria echipei sale, care a reușit să întoarcă scorul, într-o probă de îndemânare. Ambele tabere au primit mâncare pentru efortul depus, orez și ulei, însă câștigătorii au fost compensați cu cantitate dublă.

 

Roxana Ghiță, twerk la Survivor România (VIDEO)

 

Video: Kanal D

 

Cine este Roxana Ghiță, concurenta de la Survivor România

 

Roxana Ghiță este una dintre cele mai competitive concurente, dar și una dintre cele mai provocatoare apariții de la show-ul de televiziune Survivor România 2021, de la Kanal D.

Superba concurentă are 22 de ani și este mare pasionată de sport. De-a lungul timpului a practicat tenis, rugby, înot, baschet, schi și kickboxing. De asemenea, a fost și campioană olimpică la matematică. În prezent, ea urmează cursuri de Sport de Performanță și Coaching în Anglia. A urmat și Facultatea de Arte Plastice 2 ani, însă a renunțat pentru a se dedica zonei wellness.

„Îmi doresc foarte tare să îmi dovedesc mie, dar și celor din jurul meu, că sunt o persoană puternică și că sensibilitatea, emotivitatea nu sunt slăbiciuni. Dincolo de partea sportivă, consider că experiența ‘Survivor România’ va fi o ‘detoxifiere’ a corpului și a spiritului și o meditație incredibilă”, se caracterizează Roxana Georgiana Ghiță.

View Comments (2)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

MrNews.ro - Actualitate, entertainment și educație masculină.

___

© 2019-2020 MrNews.ro. Toate drepturile rezervate. 

Informaţiile publicate de MrNews.ro pot fi preluate doar cu citarea sursei + link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Scroll To Top