Now Reading
Roxana Ghiță este „luată”. Cine este iubitul concurentei de la Survivor România (GALERIE FOTO)

Roxana Ghiță este „luată”. Cine este iubitul concurentei de la Survivor România (GALERIE FOTO)

Roxana Ghiță, concurentă la Survivor România

Roxana Ghiță este una dintre cele mai populare concurente de la Survivor România. „Războinica” a atras ca un magnet simpatia fanilor, dar și a unor membri de echipă sau rivali. Din nefericire pentru pretendenți, Roxana Ghiță are iubit.

Roxana Ghiță locuiește în Marea Britanie, altături de partenerul de viață, cu care se fotografiază ori de câte ori are ocazia în vacanțe. Imaginile cu cei doi sunt publicate pe contul oficial de Instagram al „războinicei”.

 

Iubitul Roxanei Ghiță, de la Survivor România (GALERIE FOTO)

 

 

Cine este Roxana Ghiță, concurentă la Survivor România 2021

 

Roxana Ghiță are 22 de ani și este mare pasionată de sport. De-a lungul timpului a practicat tenis, rugby, înot, baschet, schi și kickboxing. De asemenea, a fost și campioană olimpică la matematică. În prezent, ea urmează cursuri de Sport de Performanță și Coaching în Anglia. Concurenta a fost studentă și la Facultatea de Arte Plastice 2 ani, însă a renunțat pentru a se dedica zonei wellness.

„Îmi doresc foarte tare să îmi dovedesc mie, dar și celor din jurul meu, că sunt o persoană puternică și că sensibilitatea, emotivitatea nu sunt slăbiciuni. Dincolo de partea sportivă, consider că experiența ‘Survivor România’ va fi o ‘detoxifiere’ a corpului și a spiritului și o meditație incredibilă”, se caracterizează Roxana Georgiana Ghiță.

Roxana Ghiță obișnuiește să-și împărtășească pasiunea pentru dans în social media. Nici la Survivor nu a ezitat să facă acest lucru. La un moment dat, a făcut un twerk din șpagat.

Roxana Ghiță, concurentă la Survivor România

_

Foto: @roxghita (Instagram).

View Comment (1)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

MrNews.ro - Actualitate, entertainment și educație masculină.

___

© 2019-2020 MrNews.ro. Toate drepturile rezervate. 

Informaţiile publicate de MrNews.ro pot fi preluate doar cu citarea sursei + link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Scroll To Top