Now Reading
Cine este Roxana Ghiță, concurenta de la Survivor România care a rupt gura târgului la prima ediție (GALERIE FOTO + VIDEO)

Cine este Roxana Ghiță, concurenta de la Survivor România care a rupt gura târgului la prima ediție (GALERIE FOTO + VIDEO)

Roxana Ghiță este una dintre cele mai competitive concurente, dar și una dintre cele mai provocatoare apariții de la show-ul de televiziune Survivor România 2021, de la Kanal D.

Superba concurentă are 22 de ani și este mare pasionată de sport. De-a lungul timpului a practicat tenis, rugby, înot, baschet, schi și kickboxing. De asemenea, a fost și campioană olimpică la matematică. În prezent, ea urmează cursuri de Sport de Performanță și Coaching în Anglia. A urmat și Facultatea de Arte Plastice 2 ani, însă a renunțat pentru a se dedica zonei wellness.

„Îmi doresc foarte tare să îmi dovedesc mie, dar și celor din jurul meu, că sunt o persoană puternică și că sensibilitatea, emotivitatea nu sunt slăbiciuni. Dincolo de partea sportivă, consider că experiența ‘Survivor România’ va fi o ‘detoxifiere’ a corpului și a spiritului și o meditație incredibilă”, se caracterizează Roxana Georgiana Ghiță.

În prezent, Roxana este instructor de fitness. Are 1,65 înălțime și 55 de kilograme.

 

Roxana Ghiță, om-cheie al echipei Războinicilor, la Survivor România

 

Roxana Ghiță face parte din echipa Războinicilor, alături de Marilena Cuciurean , Giorgiana-Elena Lupu, Maria Hîngu, Lucian Barbu , Mellina, Andreea Moșneagu, Alin Sălăjean , Albert Oprea, Sorin Pușcașu, Mariano Starlin Belen Medina și Musty Camara.

În prima ediție, de sâmbătă – 9 ianuarie 2021, Roxana a fost unul dintre oamenii-cheie ai echipei, care a câștigat dramatic, cu scorul de 10-9 în fața Faimoșilor.

Survivor România 2021 (sezonul 2) poate fi urmărit timp de 5 zile pe săptămână, miercuri și joi de la 22:30 și vineri, sâmbătă, duminică de la ora 20:00.

 

Roxana Ghiță – Survivor (GALERIE FOTO)

 

Foto: @roxghita (Instagram).

View Comments (3)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

MrNews.ro - Actualitate, entertainment și educație masculină.

___

© 2019-2020 MrNews.ro. Toate drepturile rezervate. 

Informaţiile publicate de MrNews.ro pot fi preluate doar cu citarea sursei + link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Scroll To Top