Now Reading
Robert Kiyosaki: „Dolarul este pe cale să intre în colaps. Cumpărați Bitcoin, Ethereum și Solana!”

Robert Kiyosaki: „Dolarul este pe cale să intre în colaps. Cumpărați Bitcoin, Ethereum și Solana!”

Celebrul Robert Kiyosaki avertizează că sub administrația lui Joe Biden, SUA merge pe o puternică pantă descendentă, din punct de vedere economic.

Investițiile în bunuri și criptomonede reprezintă cele mai inspirate decizii, în contextul vremurilor dificile care se anunță, a avertizat afaceristul.

Într-o postare pe Twitter, autorul de bestsellere de educație financiară a făcut referire la cel mai controversat moment de la Premiile Oscar 2022.

„Will Smith îl lovește pe Chris Rock la Oscaruri. Biden îl lovește pe Putin pe scena mondială. Masculinitate toxică. Lumea este în pericol. Detoria națională se îndreaptă către cer. Biden provoacă inflație și-l jignește pe Putin. Dolarul este pe cale să intre în colaps. 

Cumpărați aur, argint, Bitcoin, Ethereum și Solana înainte de cel de-Al Treilea Război Mondial!”, a declarat Kiyosaki.

 

Sfaturile lui Robert Kiyosaki

 

Politicile economice ale SUA vor provoca efecte severe în special pentru pensionari, susține Kiyosaki.

„Următorul plan de salvare va distruge dolarul. Pensiile generației înaintate se duc. Printarea de dolari falși (n.r. – fără acoperire în aur) nu va mai funcționa de data asta. Fed (n.r. – Rezerva Federală a SUA) va distruge încrederea în dolarul american. Informați-vă! Acumulați bunuri, aur, argint și crypto, în special Bitcoin. Aveți grijă!”, a transmis afaceristul.

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

MrNews.ro - Actualitate, entertainment și educație masculină.

___

© 2019-2020 MrNews.ro. Toate drepturile rezervate. 

Informaţiile publicate de MrNews.ro pot fi preluate doar cu citarea sursei + link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Scroll To Top