Now Reading
Robert De Niro, atac furibund la adresa lui Donald Trump: „La închisoare!”

Robert De Niro, atac furibund la adresa lui Donald Trump: „La închisoare!”

Robert De Niro

Robert De Niro este unul dintre cei mai aspri contestatari ai lui Donald Trump. Actorul american a făcut noi declarații denigratoare la adresa președintelui Statelor Unite. De curând, De Niro a mărturisit cu nonșalanță că abia așteaptă să-l vadă pe Trump după gratii.

Robert De Niro a lansat atacul la lansarea filmului „The Irishman”, spre deliciul presei prezente la eveniment.

„Avem o problemă reală, urgentă. Avem un președinte gangster care crede că poate face tot ce vrea… Dacă scapă fără să dea socoteală pentru asta, atunci cu toții avem o problemă. Oh, abia aștept să îl văd după gratii. Nu îi doresc moartea, dar vreau să meargă la închisoare”, a declarat Robert De Niro pentru The Guardian.

„Abilitățile” de gangster ale lui Donald Trump, criticate de către Robert De Niro

„Avem un președinte ciudat (…) care se crede un gangster și care nici măcar nu este unul bun. Gangsterii au onoare, dai mâna cu ei și-și respectă cuvântul dat. Nu e cazul cu tipul ăsta”, a competat De Niro.

Apropo de gangsteri, Robert De Niro face echipă cu Al Pacino în „The Irishman”, regizat de către Martin Scorsese. De Niro interpretează rolul unui asasin mafiot, Frank Sheeran, presupus autor al asasinăriij celebrului lider sindical Jimmy Hoffa, la mijlocul anilor ’70.

View Comment (1)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

MrNews.ro - Actualitate, entertainment și educație masculină.

___

© 2019-2020 MrNews.ro. Toate drepturile rezervate. 

Informaţiile publicate de MrNews.ro pot fi preluate doar cu citarea sursei + link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Scroll To Top