Now Reading
Rita Ora, apariție incendiară într-un body transparent [FOTO]

Rita Ora, apariție incendiară într-un body transparent [FOTO]

Rita Ora a revenit acasă, cu chef de pozat. Artista a încărcat pe Instagram o nouă fotografie provocatoare, care a strâns un număr uriaș de like-uri într-un timp record. 

Chirurgia plastică pentru corectarea anumitor imperfecțiuni sau defecte reale sau închipuite a atins apogeul. Din ce în ce mai multe femei apelează la bisturiu și ajung să arate ca niște siameze. Rita Ora este una dintre artistele care demonstrează că se poate și cu bun simț, deci cu măsură.

Rita Ora, aprecieri pe bandă rulantă

În contextul în care „trendul Kardashian” face furori, preluat inclusiv de un număr semnificativ al româncelor, presa internațională notează că Rita Ora a avut niște intervenții fine, în urma cărora nu și-a schimbat radical înfățișarea. Rita Ora obișnuiește să posteze în mod regulat fotografii provocatoare în online. Cele mai multe, îi pun în valoare sânii. La fel s-a întâmplat și zilele trecute.

Proaspăt revenită din vacanța din Miami, Rita Ora a încărcat o nouă imagine sexy. De data aceasta, îmbrăcată într-un body din dantelă bleu, destul de transparent, în timp ce stătea întinsă pe o canapea de piele. Imaginea a primit aproape un milion de aprecieri în 24 de ore.

Rita Ora [FOTO]

Rita Ora
Rita Ora
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

MrNews.ro - Actualitate, entertainment și educație masculină.

___

© 2019-2020 MrNews.ro. Toate drepturile rezervate. 

Informaţiile publicate de MrNews.ro pot fi preluate doar cu citarea sursei + link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Scroll To Top