Now Reading
Rihanna, show pe rețelele sociale, în lenjerie intimă transparentă [GALERIE FOTO]

Rihanna, show pe rețelele sociale, în lenjerie intimă transparentă [GALERIE FOTO]

Rihanna / Foto: @badgarlriri (Instagram)

Rihanna postează în mod frecvent în social media mesaje cu puternic impact social, dar și fotografii cu un puternic impact vizual. 🙂 Un exemplu în acest sens îl reprezintă câteva imagini cu celebra cântăreață într-o ținută extrem de provocatoare, publicate zilele acestea.

În vârstă de 31 de ani, Rihanna s-a postat pe Instagram din nou în lenjerie intimă. Dotată de la „Mama-Natură” nu niște forme generoase, artista s-a afișat în mediul virtual cu o ținută sexy din dantelă. Mai exact, un body ușor transparent și o pereche de mănuși lungi.

Fotografiile provocatoare au anunțat lansarea unei colecțiii de lenjerie intimă

Fotografiile cu Rihanna în ipostaze provocatoare au fost postate cu prilejul promovării colecției de lenjerie intimă a brandului Savage and Fenty by Rihanna, la Săptămâna Modei de la New York.

Prezentarea colecției Rihannei a fost nonconformistă, la fel ca personalitatea artistei. Un moment artistic cu dansatori și explozie de lumini a fost transmis live pe Amazon Prime Video în peste 200 de țări (VEZI AICI video).

Printre cei care i-au fost alături în acest proiect Rihannei s-au numărat Bella Hadid, Gigi Hadid, Big Sean și Dj Khaled.

Rihanna – Galerie foto

0 0 vote
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
1 Comment
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
trackback

[…] sumar, în lenjerie intimă din dantelă și dresuri, Rihanna și-a pus din nou în valoare formele naturale pe pagina sa de Instagram. Iată fotografiile urcate […]

MrNews.ro - Actualitate, entertainment și educație masculină.

___

© 2019-2020 MrNews.ro. Toate drepturile rezervate. 

Informaţiile publicate de MrNews.ro pot fi preluate doar cu citarea sursei + link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Scroll To Top