Now Reading
Rihanna, shooting incendiar. A pozat în lenjerie intimă de Valentine’s Day [GALERIE FOTO]

Rihanna, shooting incendiar. A pozat în lenjerie intimă de Valentine’s Day [GALERIE FOTO]

Rihanna, apariție provocatoare în online

Rihanna nu lasă să treacă Valentine’s Day, fără să ofere o surpriză fanilor. Cu o zi înainte de celebra sărbătoare, cântăreața a postat în social media o serie de fotografii provocatoare. 

Îmbrăcată sumar, în lenjerie intimă din dantelă și dresuri, Rihanna și-a pus din nou în valoare formele naturale pe pagina sa de Instagram. Iată fotografiile urcate de celebra artistă în spațiul virtual.

Rihanna, în lenjerie intimă pe Instagram

Rihanna, acuzată de înșelăciune

În vârstă de 31 de ani, Rihanna este artistă și totodată, femeie de afaceri. Printre businessurile sale se numără și brandul de lenjerie intimă, Savage x Fenty. Cântăreața originară din Barbados e acuzată de marketing înșelător, de atragerea clienților fără prezentarea termenilor și condițiilor, într-un program de fidelizare, pentru care ulterior li se cere o contribuție lunară.

Cât despre viața amoroasă, Rihanna este din nou femeie singură, după ce s-a despărțit de șeicul Hassan Jameel, cu care s-a iubit 4 ani. De-a lungul timpului Rihanna a mai avut idile cu Chris Brown, Drake, Leonardo DiCaprio, Ashton Kutcher, Karim Benzema și Lewis Hamitlon.

Rihanna [GALERIE FOTO]

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

MrNews.ro - Actualitate, entertainment și educație masculină.

___

© 2019-2020 MrNews.ro. Toate drepturile rezervate. 

Informaţiile publicate de MrNews.ro pot fi preluate doar cu citarea sursei + link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Scroll To Top