Now Reading
Rețeta pentru tratamentul corect anti-COVID-19. Recomandarea completă a medicului

Rețeta pentru tratamentul corect anti-COVID-19. Recomandarea completă a medicului

În contextul scandalurilor din sănătate, din ce în ce mai mulți români încearcă să se trateze singuri anti-COVID-19 ori să prevină dezvoltarea unei forme de boală. Pentru a evita administrarea unui tratament greșit, medicul Adina Alberts a publicat o recomandare de rețetă.

 

Tratamentul anti-COVID-19, recomandat de către Adina Alberts

 

„Tratamentul corect anti COVID ar trebui să cuprindă:

1. Azitromicina cp 500 mg, 1 cp pe zi, sau Doxiciclina cp 100 mg, 1 cp la 12 ore, 5 zile.

2. Aspenter sau Eliquis sau alt antiagregant plachetar/anticoagulant

3. Paracetamol/Nurofen în funcție de simptomatologie, dureri/ febră

4. Protecție gastrică, Famotidina/ Omeprazol/Controloc-Pantoprazol

5. Probiotice

6. Vit C, D3, Zinc. Unii medici dau și Complex de vitamine B

7. Quercetină cp 500 mg, 1 cp la 12 ore, 10 zile.

8. Stodal, Oscilococcinum, Cimbrișor capsule, Tinctura de coacăz negru pentru prevenirea afectării pulmonare, extrem de eficiente.

9. Ivermectina, 0,2 mg/kgcorp pe zi, 5 zile la rând… deocamdată puțini au acces la aceasta.

10. Corticoterapie orală, Dexametazonă sau Medrol în cazuri cu simptomatologie importantă”, a notat Adina Alberts.

 

Dr. Adina Alberts: „Cereți medicilor Ivermectină!”

 

Ivermectina, unul dintre medicamentele ieftine și cel mai eficient până acum în prevenirea și tratarea COVID-19, fără riscuri pentru apariția de efecte adverse, a primit aprobarea în mai multe state ale Europei, cu excepția României. În ciuda acestui fapt, Alberts recomandă ca pacienții să insiste ca medicii să utilizeze medicamentul, dacă spitalele îl au în dotare.

„Dragii mei, sunteți internați în Spitale cu Covid, cereți medicilor să vă spună schema de tratament pe care v-o administrează. Au obligația să vă informeze! Am informații că sunt mulți pacienți tratați aiurea, cu tot felul de medicamente experimentale, scumpe, fără indicației în Covid, iar complicațiile își fac apariția. Nu acceptați Kaletra pentru tratarea Covidului. AVEȚI ACEST DREPT, conform art 18 și 19 din Legea 46 din 2003. Acționați până nu e prea târziu!

Aveți părinți sau rude apropiate internate în spitale în stadii medii/grave de Covid, cereți-le acestora, cât mai puteți, acordul în SCRIS ??‍♀️ consemnat și în fișa de internate, ca să puteți avea acces la informații despre schema de tratament aplicată. Asta pentru situația de nedorit dar posibilă în care lucrurile se complică și pacientul devine inconștient. Cereți să verificați cu ochii dvs, fișa de tratament a rudei dvs, pe baza împuternicirii primite, conform art 22 și a art 24 pct 2), din Legea 46 din 2003.

Iar dacă nimic nu mai funcționează, cereți medicilor să le dea Ivermectină! Dacă refuză, cereți-le din nou! Și dacă totuși refuză cu vehemență, scrieți-mi mie în privat! Aveți grijă ca să aveți dovezi că acești medici au refuzat să încerce ORICE ca să vă salveze persoana apropiată.

Și mai important decât orice, nu mergeți la spital dacă nu este musai… Aplicați, din primul moment, schema completă de tratament, imediat ce aveți suspiciunea că ați avea COVID. NU PIERDEȚI NICIO ZI!”, a transmis Adina Alberts.

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

MrNews.ro - Actualitate, entertainment și educație masculină.

___

© 2019-2020 MrNews.ro. Toate drepturile rezervate. 

Informaţiile publicate de MrNews.ro pot fi preluate doar cu citarea sursei + link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Scroll To Top