Now Reading
Record nebun pentru Hafthor Bjornsson, starul din Game of Thrones. A ridicat 501 kg [VIDEO]

Record nebun pentru Hafthor Bjornsson, starul din Game of Thrones. A ridicat 501 kg [VIDEO]

Hafthor Julis Bjornsson, powerlifter profesionist și actor în serialul Game of Thrones, a devenit cel mai puternic om din istorie, la proba de îndreptări. Islandezul în vârstă de 31 de ani a doborât recordul mondial deținut de Eddie Hall, după ce a ridicat 501 kilograme.

Strongmanul irlandez, care l-a interpretat pe „The Mountain” în „Game of Thrones”, a făcut încălzirea cu două ridicări de 420 kg și 460 kg. După ce a bătut recordul mondial, Bjornsson a celebrat cu un strigăt de bucurie.

„Nu am cuvinte. Ce zi minunată. Una pentru care voi fi ţinut minte pentru restul vieţii mele”, a notat Hafthor Bjornsson pe Instagram.

  • Hafthor Bjornsson are 2.05 metri înălțime și cântărește 193 de kilograme.

Recordul lui Hafthor Bjornsson [VIDEO]

Din cauza pandemiei de coronavirus, evenimentul transmis în direct de postul de televiziune ESPN a avut loc fără spectatori, în sala personală a actorului din țara natală și nu în cadrul unei competiții. Recordul a fost consemnat în prezența arbitrului Magnus Ver Magnusson.

Bjornsson, gata să intre în ring cu rivalul său

După ce a bătut recordul mondial, „Muntele” i-a lansat o provocare rivalului său, Eddie Hall.

„Eddie, tocmai ți-am doborât recordul, iar acum sunt gata să te fac KO în ringul de box! Eu sunt pregătit. Tu ești?”, a declarat Bjornsson.

Eddie Hall
View Comment (1)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

MrNews.ro - Actualitate, entertainment și educație masculină.

___

© 2019-2020 MrNews.ro. Toate drepturile rezervate. 

Informaţiile publicate de MrNews.ro pot fi preluate doar cu citarea sursei + link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Scroll To Top