Now Reading
Reacția jurnalistei Diletta Leotta, după ce i s-a cerut din tribune să-și arate sânii [GALERIE FOTO]

Reacția jurnalistei Diletta Leotta, după ce i s-a cerut din tribune să-și arate sânii [GALERIE FOTO]

Diletta Leotta, una dintre cele mai provocatoare apariții din televiziunea italiană

Nu există fan al fotbalului italian care să nu fi auzit de Diletta Leotta. Născută în Catania, prezentatoarei postului DAZN i s-a cerut din partea unor suporteri ai lui Napoli să le arate sânii, la finalul partidei Napoli – Brescia.

Gestul grobian al suporterilor napoletani a primit un răspuns pe loc din partea jurnalistei, care a arătat un semn dezaprobator spre tribună, dar cu zâmbetul pe buze. Atitudinea microbiștilor a fost subiectul unor critici aspre în Italia, însă Diletta Leotta spune că de fapt, s-a produs o neînțelegere.

„A fost o neînțelegere. Fanii lui Napoli m-au susținut în timpul partidei. Apoi, au încercat să meargă mai departe, după ce echipa a câștigat, dar a fost doar o glumă. Reacția mea a fost parte din ironia acelui moment”, a declarat Diletta Leotta, după ce suporterii au scandat „fuori le tette (n.r. – arată-ne sânii)”.

Diletta Leotta, în ipostaze intime pe internet

În 2016, mai multe fotografii cu Diletta Leotta dezbrăcată au apărut pe internet, după ce i-a fost spart contul de iCloud. Cazul său a fost intens mediatizat, spre surprinderea jurnalistă.

„Uneori, am senzația că orice fac devine viral. Dacă lucrez la sală sau dacă dansez în club… Așa că nu am fost foarte surprinsă, dar nici nu mă așteptam să ajungă (n.r. – povestea) în toată lumea”, a declarat jurnalista în vârstă de 28 de ani.

Diletta Leotta [GALERIE FOTO]

Reacția jurnalistei Diletta Leotta, după ce fanii i-au cerut să le arate sânii [VIDEO]

0 0 vote
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

MrNews.ro - Actualitate, entertainment și educație masculină.

___

© 2019-2020 MrNews.ro. Toate drepturile rezervate. 

Informaţiile publicate de MrNews.ro pot fi preluate doar cu citarea sursei + link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Scroll To Top