Now Reading
Răzvan Lucescu, sfătuit de Marius Șumudică să refuze oferta din Turcia: „Te împachetează!”

Răzvan Lucescu, sfătuit de Marius Șumudică să refuze oferta din Turcia: „Te împachetează!”

Marius Șumudică, antrenor în Turcia, la Gaziantep, îi recomandă lui Răzvan Lucescu să nu accepte oferta celor de la Fenerbahce.

În opinia lui Marius Șumudică, Răzvan Lucescu ar trebui să rămână la Al Hilal, unde primește mai mulți bani și nu se confruntă cu o presiune infernală, cum se întâmplă în Turcia.

„Eu nu cred aşa ceva. Răzvan e foarte bine acolo, va fi greu să se despartă de Al Hilal, va câştiga cred şi campionatul, iar în Turcia nu ştiu dacă în momentul de faţă e un campionat care i se potriveşte lui Răzvan.

La Fener e presiune enormă, nu că n-ar face faţă, dar la un rezultat negativ presa e… N-am văzut presă ca aici în viaţa mea. La noi e pistol cu apă, în Turcia te împachetează! Răzvan are clauză de reziliere, are 4 milioane salariu. Nu cred că poţi să câştigi banii ăştia în Turcia”, a declarat Şumudică la Digisport.

Fenerbahce insistă pentru Răzvan Lucescu

Fenerbahce îi vrea la pachet pe Mircea Lucescu și Răzvan Lucescu. Clubul cu 19 titluri în palmares vrea să redevină principala forță din Turcia și pentru asta, e gata să plătească sume consistente. La Al Hilal, Răzvan Lucescu are un salariu de 4,5 milioane de dolari pe sezon, la care se adaugă un bonus e 50.000 de dolari pentru fiecare victorie a elevilor săi.

Sezonul 2013/2014 este ultimul în care Fener a ieșit campioană. Dacă va semna cu Fener, Răzvan Lucescu va lucra cu nume sonore precum: veteranul Emre Belozoglu, Luiz Gustavo, Mauricio Isla, Hasan Ali Kaldirim, Serdar Aziz, Garry Rodrigues, Vedat Muriqi și Mevlut Erdinc.

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

MrNews.ro - Actualitate, entertainment și educație masculină.

___

© 2019-2020 MrNews.ro. Toate drepturile rezervate. 

Informaţiile publicate de MrNews.ro pot fi preluate doar cu citarea sursei + link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Scroll To Top