Now Reading
Răzvan Lucescu ar putea reveni în Europa. Un club de tradiție așteaptă OK-ul

Răzvan Lucescu ar putea reveni în Europa. Un club de tradiție așteaptă OK-ul

Răzvan Lucescu ar putea reveni în fotbalul european. Tehnicianul român este prioritatea numărul 1 a celor de la Fenerbahce, potrivit Milliyet.

Fenerbahce l-a ofertat deja pe român și așteaptă răspunsul. În prezent, Răzvan Lucescu pregătește Al Hilal, după o aventură de poveste la PAOK Salonic. 4 milioane de euro este salariul lui Răzvan Lucescu la arabi, care ar putea reveni în Europa, pentru a cuceri din nou trofee, într-un fotbal mai competitiv, cu mai multă vizibilitate.

„Îmi place să câștig, îmi place să am satisfacția acestui lucru. Mai degrabă, decât să spun că îmi place să câștig, urăsc să pierd. Dimineață, când mă trezesc după un meci câștigat am o stare total diferită față de cea după un meci pierdut. Nu sunt om, arde carnea pe mine”, a declarat Răzvan Lucescu pentru Antena Sport.

Răzvan Lucescu, rege la PAOK

În vârstă de 51 de ani, Răzvan Lucescu pregătește Al Hilal, cea mai bogată echipă a Asiei, din vara anului 2019. A venit de la PAOK, unde a produs primul event din istoria clubului: a câștigat cupa și campionatul, iar în cupele europene a făcut o figură frumoasă.

Cariera lui Răzvan Lucescu nu a fost plină doar de succese. Cea mai neagră perioadă a trăit-o pe banca naționalei României, în perioada 2009-2011. Cu Răzvan Lucescu pe bancă, România căzuse pe una dintre cele mai proaste poziții din istorie, în clasamentul FIFA, iar suporterii i-au cerut în repetate rânduri demisia tehnicianului.

De-a lungul carierei, Răzvan Lucescu a mai pregătit Rapid București, ACS Brașov, El-Jaish, Petrolul Ploiești și Skoda Xanthi.

Fenerbahce, club de tradiție în fotbalul din Turcia

Fener este o adevărată forță în Turcia, care luptă an de an la cucerirea titlului, alături de Galatasaray și Beșiktaș, marile rivale. Mai nou, Trabzonspor și Bașakșehir sunt alte două forțe în campionatul intern.

Fenerbahce a cucerit titlul în Turcia de 19 ori. Galata are 22 de titluri, iar Beșiktaș 15. Sezonul 2013/2014 este ultimul în care Fener a ieșit campioană.

Dacă va semna cu Fener, Răzvan Lucescu va lucra cu nume sonore precum: veteranul Emre Belozoglu, Luiz Gustavo, Mauricio Isla, Hasan Ali Kaldirim, Serdar Aziz, Garry Rodrigues, Vedat Muriqi și Mevlut Erdinc.

View Comment (1)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

MrNews.ro - Actualitate, entertainment și educație masculină.

___

© 2019-2020 MrNews.ro. Toate drepturile rezervate. 

Informaţiile publicate de MrNews.ro pot fi preluate doar cu citarea sursei + link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Scroll To Top