Now Reading
Radu Paraschivescu i-a lansat provocarea Mirelei Vaida. Poziție fermă în scandalul „Vulpița și Viorel”

Radu Paraschivescu i-a lansat provocarea Mirelei Vaida. Poziție fermă în scandalul „Vulpița și Viorel”

Radu Paraschivescu

Cazul „Vulpița și Viorel” a stârnit un puternic val de dezbateri, un subiect comentat și pe MrNews.ro AICI. Printre persoanele publice care au abordat serialul creat de Antena 1 se numără Radu Paraschivescu, prozator, traducător, jurnalist și analist sportiv. 

Radu Paraschivescu a abordat tranșant telenovela „Vulpița și Viorel”. În opinia sa, produsul livrat de emisiunea „Acces Direct” este rezultatul „OTV-izării” României.

„Am căutat multă vreme să îmi dau seama de ce m-ați ales pe mine să dezvolt subiectul ăsta. Trebuie să spun că m-am documentat un pic azi noapte și azi dimineață, pentru că nu m-am uitat. Transmit, pe această cale, o reverență lui Dan Diaconescu. Acum 15 ani a spus: „În câțiva ani voi OTV-iza România”, a declarat Radu Paraschivescu la Digi FM.

Radu Paraschivescu: Mulți se uită pentru validarea propriei persoane

De asemenea, explicația Radu Paraschivescu vine cu o explicație psihologică profundă.

„Poftim dovezi. Noi acum facem caz de Vulpița și soțul ei. Dar am avut cazul Elodia, cazul Ioana Tufaru, cazul Cumpănașu și nepoata ucisă. De unde vine curiozitatea asta? Din mai multe zone. Una este apetența pentru promiscuitate a unui mare segment de public. Pe de altă parte, se uită mulți oameni pentru că nenorocirile altora îi validează pe ei. Faptul că unora le e rău la televizor, desigur contra cost, înseamnă automat că lor le e bine”, a precizat scriitorul pentru sursa citată.

Mirela Vaida, prezentatoare „Acces Direct"
Mirela Vaida, prezentatoare „Acces Direct”

Radu Paraschivescu, provocare pentru Mirela Vaida

În opinia scriitorului, argumentul „asta cere publicul”, invocat de către echipa Acces Direct și a postului de televiziune Antena 1 nu stă în picioare. În acest context, Radu Paraschivescu îi propune un scenariu Mirelei Vaida, realizatoarea show-ului.

„’Nu îmi aruncați praf în ochi cu povestea educativă, televiziunea comercială nu are nici o legătură cu educația, noi facem acest lucru strict pentru rating’. Da? Perfect! Atunci aș întreba-o pe această moderatoare, în numele rating-ului, ‘dacă am face un serial cu copilul dumneavoastră, supus unor perversiuni, mânjit cu excremente, de o trupă de marinari beți, zi de zi, contra a 4-5 milioane de privitori, ați fi de acord?’ Așa se pune întrebarea. Nu rezolvăm ceva desființând o emisiune. O putem bombarda cu amenzi”, a declarat Radu Paraschivescu.

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

MrNews.ro - Actualitate, entertainment și educație masculină.

___

© 2019-2020 MrNews.ro. Toate drepturile rezervate. 

Informaţiile publicate de MrNews.ro pot fi preluate doar cu citarea sursei + link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Scroll To Top