Now Reading
Radu Herjeu (CNA), explicație spumoasă cu privire la ascensiunea partidului AUR: „Este creația idioților fără măști care beau și fumau în birouri”

Radu Herjeu (CNA), explicație spumoasă cu privire la ascensiunea partidului AUR: „Este creația idioților fără măști care beau și fumau în birouri”

Radu Herjeu (50 de ani), jurnalist și membru al Consiliului Național al Audiovizualului (CNA), a explicat ascensiunea noului partid politic, AUR.

În opinia jurnalistului, AUR a știut să profite de gafele clasei politice actuale, în speciale ale USR și PNL.

„AUR este creația USR și ar trebui să mulțumească, așa cum fac actorii la Oscar, miniCaramitrului și camarazilor lui. Alte special thank you ar trebui să meargă spre ambasadorul american și predecesorii săi.

AUR este creația idioților fără măști care beau și fumau în birouri, în timp ce închideau și deschideau haotic și fără nicio noimă școli, piețe, terase, biserici, orașe întregi. AUR este creația baubaului subiectiv și părtinitor în care turma lui Macovei a transformat Uniunea Europeană.

Și, evident, AUR este creația silabisirilor zilnice televizate ale locatarului de la Cotroceni. N-a mai vrut pe-se-de? Acum are și a-ur! Și, normal, AUR e creația tuturor celor care nici acum nu înțeleg cele de mai sus!”, scrie Radu Herjeu pe Facebook.

 

Cine este AUR

 

Alianța pentru Unirea Românilor (AUR) este un nou partid pe scena politică din România, o formațiune înființată de către George Simion (34 de ani), unionist, activist civic și Claudiu Târziu, jurnalist.

AUR a fost înființat în septembrie 2019, iar în ianuarie 2020 și-a lansat programul politic. Potrivit informațiilor oficiale exprimate de noua formațiune, poziția sa este de dreapta și se sprijină pe 4 piloni: familia, patria, credința, libertatea. Din punct de vedere ideologic, se poziționează în contrast cu USR. AUR se caracterizează un partid conservator, patriot și unionist. Partidul a fost înființat în urma campaniei de la alegerile europarlamentare din 2019, a lui George Simion.

La alegerile parlamentare 2020 a obținut 9% din sondaje și astfel, au rămas pe dinafară „dinozaurii” din PMP, PRO România și PER.

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

MrNews.ro - Actualitate, entertainment și educație masculină.

___

© 2019-2020 MrNews.ro. Toate drepturile rezervate. 

Informaţiile publicate de MrNews.ro pot fi preluate doar cu citarea sursei + link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Scroll To Top