Now Reading
Radu Banciu reacție dură în scandalul de rasism cu Sebastian Colțescu personaj principal: „Neymar se dă negru pentru a profita de situația pe care o traversăm și pentru a avea beneficii. E mai avantajos”

Radu Banciu reacție dură în scandalul de rasism cu Sebastian Colțescu personaj principal: „Neymar se dă negru pentru a profita de situația pe care o traversăm și pentru a avea beneficii. E mai avantajos”

Radu Banciu intervine în scandalul „Sebastian Colțescu”. Analistul sportiv crede că nu este vorba despre rasism, ci mai degrabă despre o murdară campanie de manipulare.

„E o stângăcie, a avut ghinion şi ar fi putut să evite această exprimare. ‘Ălă negru’ nu e rasism în dreptul francez, deci nici în dreptul nostru. Nu este o insultă rasistă! Dacă vedeam ce era la gura lui Webo sau a lui Demba Ba, vedeam că au insultat mai rău decât a făcut-o Colțescu sau Șovre.

UEFA nu luptă contra rasismului. Consideră asta o problemă minoră. Dacă zicea ‘negrul ăla nenorocit’ era pasibil de amendă în Franța, de câteva de mii de euro. Dar nu era considerat rasism, ci o insultă. E cu totul altceva decât rasismul, care înseamnă să persecuți pe cineva și să-l privezi de drepturi, ceea ce e revoltător”, a declarat Radu Banciu la Look Sport.

 

Radu Banciu: „Niște neisprăviți, niște evazioniști!”

 

Din colimatorul lui Radu Banciu nu au lipsit nici Neymar și Mbappe, care s-au solidarizat cu turcii.

„Turcii nu au vrut să continue meciul, susținuți fiind de jucătorii de culoare de la PSG. Niște neisprăviți, niște evazioniști! Neymar ia 3 milioane de euro pe lună, e evazionist și nimeni nu vorbește despre asta.

Se dă negru pentru a profita de situația pe care o traversăm și pentru a avea beneficii. E mai avantajos să fii negru decât alb. Mbappe, care nu știe să pună virgulă, a scris patru cuvinte pe Twitter pentru a-i aduce un omagiu lui Webo și a făcut două greșeli gramaticale. Este un analfabet! Câștigă 1,5 milioane de euro pe lună și este revoltat de societate!”.

 

Radu Banciu: „Meciul trebuia să se încheie la ‘masa verde'”

 

De asemenea, Banciu a amintit despre ipocrizia turcilor, având în vedere statutul femeilor în statul condus de către Erdogan.

„În Turcia, femeile sunt umilite, iar drepturile omului sunt batjocorite. A venit această echipă de putregai și a făcut circ! Faptul că cei de la Başakşehir nu au vrut să continue meciul este o infracțiune care trebuia pedepsită cu victorie 3-0 la ‘masa verde’ pentru PSG şi, în mod normal, turcii ar fi excluși doi ani din cupele europene”, a mai declarat Radu Banciu.

 

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

MrNews.ro - Actualitate, entertainment și educație masculină.

___

© 2019-2020 MrNews.ro. Toate drepturile rezervate. 

Informaţiile publicate de MrNews.ro pot fi preluate doar cu citarea sursei + link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Scroll To Top