Now Reading
Radu Banciu nu mai suportă colindele: „Hai lăsați-mă dracului cu prostiile astea!”

Radu Banciu nu mai suportă colindele: „Hai lăsați-mă dracului cu prostiile astea!”

Radu Banciu

Manifestațiile caracteristice sărbătorii lunii decembrie nu sunt pe placul lui Radu Banciu. În opinia jurnalistului, nivelul de ipocrizie în spațiul românesc a atins cote uriașe, prin vibe-ul pozitiv excesiv manifestat la tot pasul. 

Radu Banciu s-a dezvălțuit luni seara în emisiunea pe care o realizează la B1 TV. Jurnalistul a comentat în modul caracteristic forfota tipică „lunii cadourilor”.

„Peste tot în Europa târguri de Crăciun, colindele astea prin toate berăriile, ce rușine! E ca-n ‘Singur Acasă’ pe Pro TV. Numai proști, nu mai pot, tată. Oriunde te duci să-ți cumperi bilete de autobuz, intri în ghereta aia și acolo asculți colinde. Hai lăsați-mă dracului cu prostiile astea! (…) Nu te mai poți duce nici la un WC public în România fără să auzi colinde. Toată țara e numai colinde, când noi suntem jefuitorii planetei. Cei din Nordul Europei au o demnitate. Germania, Austria deja s-au comercializat prea mult, e o rușine colosală acolo. Să vă duceți cât mai la centrul polar, acolo au demnitate totuși cu primirea sărbătorilor. Acolo nu există corupție. Pe cât e de pur aerul, atât e și corupția de mică”, a declarat Radu Banciu.

Enigma lui Radu Banciu

Comentariul lui Radu Banciu a plecat de la știrea cu ratonul beat prezent la un târg de Crăciun din Germania, care a fost ucis de un polițist.

„A băut ce a găsit pe mese, se clătina pe străzi ratonul. Dar nu înțeleg cum un polițist german știa el cum trebuia să meargă un raton pe stradă, de sărbători. Asta e o enigmă pentru mine. De unde îți dai tu seama? Ești polițist, da? Să presupunem că ai… Câte clase? Patru clase. De unde știi cum trebuie să meargă ratonul pe stradă? Cică se clătina ratonul. De unde știi când se clatină și când nu?”, a comentat Banciu la B1.

Raton beat (Bild)
Raton beat (Bild)
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

MrNews.ro - Actualitate, entertainment și educație masculină.

___

© 2019-2020 MrNews.ro. Toate drepturile rezervate. 

Informaţiile publicate de MrNews.ro pot fi preluate doar cu citarea sursei + link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Scroll To Top