Now Reading
Radu Banciu: „În Ucraina, în o lună de zile, au murit mai puțini civili decât la Revoluția din 1989″ (VIDEO)

Radu Banciu: „În Ucraina, în o lună de zile, au murit mai puțini civili decât la Revoluția din 1989″ (VIDEO)

Radu Banciu a exprimat în emisiunea de la Look Sport un punct de vedere care nu corespunde retoricii „oficiale” și a discursurilor care au pus monopol în presa mainstream. Analistul sportiv a atenționat că evenimentele din Ucraina nu se pot compara ca gravitate cu cele din Războaiele Mondiale, așa cum susține Volodimir Zelenski.

„Pentru domnul Daniel, care după avatar văd că este născut după ultima ploaie… Dumneata ești dus!

Vreau să-ți amintesc că la Verdun (n.r. – Franța) au murit 700.000 de oameni, în Primul Război Mondial. A fost considerat abatorul Primului Război Mondial. 700.000, nenorocitule! Iar în Ucraina, deocamdată, în acest război, informațiile pe care le avem spun că peste 1.000 de civili au fost uciși. Sigur, războiul este în plină desfășurare, dar astea înseamnă că după o lună de zile au murit mai puțini civili decât au murit la Revoluția din 1989 români.

Rușii nu mă interesează, pentru că ei sunt agresori. Vor muri câți o să considere Putin.

(…) Aici nu se joacă istoria cum s-a jucat acolo (n.r. la Verdun). Dacă Rusia ocupă Ucraina definitiv, nu se schimbă nimic. A mai ocupat-o și altădată. Acolo (n.r. – în Franța) s-a jucat soarta Europei întregi”, a declarat Radu Banciu în emisiunea din 24 martie.

 

Strategia Armatei Rusiei în Ucraina

 

La aproape o lună de zile de la declanșarea războiului, Vladimir Putin încă nu a reușit să facă Ucraina să capituleze, ceea ce poate însemna, de fapt, că președintele de la Moscova ar desfășura „planul Anaconda”. Strategia oficialului de la Kremlin a fost prezentată de către Dr. Chris Tuck, expert în conflicte de securitate, la Sky.

„Continui să prelungești conflictul, încercuișeti cât de multe orașe poți, pui presiune pe ele și obții maximul din tot ceea ce poți.

Literalmente, încerci să arăți ucrainenilor că a continua războiul le va aduce pagube (…) Cred că aceasta este strategia pe care o abordează în acest moment (n.r. – Putin). Te-ai uita mei degrabă că acest conflict va continua pentru o perioadă destul de lungă de timp”, a declarat Chris Tuck, pentru sursa citată.

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

MrNews.ro - Actualitate, entertainment și educație masculină.

___

© 2019-2020 MrNews.ro. Toate drepturile rezervate. 

Informaţiile publicate de MrNews.ro pot fi preluate doar cu citarea sursei + link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Scroll To Top