Now Reading
Radu Banciu, dezamăgit de noul echipament al naționalei României: „E în culorile Vaticanului” (FOTO + VIDEO)

Radu Banciu, dezamăgit de noul echipament al naționalei României: „E în culorile Vaticanului” (FOTO + VIDEO)

Noul echipament al echipei naționale de fotbal a României a stârnit un val de comentarii negative în social media. Printre cei nemulțumiți se numără și Radu Banciu, care a comentat în stilul caracteristic, la LookSport.

Echipamentul Românei pare a fi realizat după drapelul Vaticanului, a declarat ironic Banciu.

„E în culorile Vaticanului, nu ale României. Culorile papale. După părerea mea, e un tricou de 3.5 lei. Ar merge şi cu hârtia igienică, şi cu Gazeta Sporturilor, şi cu pufuleţi, şi cu pufarine, ba chiar şi cu bomboanele Cip. Să nu te vadă adversarul că mănânci direct din cutie, o înveleşti cu tricoul naţionalei”, a declarat Radu Banciu.

 

Noul echipament al naționalei României, prezentat de FRF (VIDEO)

 

Echipamentul de „acasă” conține tricou galben, cu detalii albe și albastre, șort alb și jambiere galbene. Cel de-al doilea echipament, pentru „deplasare”, este albastru complet, iar cel de-al treilea este alb complet.

Primul meci în care „noile haine” vor fi utilizate de „tricolori” va fi duelul România – Ungaria, de la U21, în grupa de la EURO, miercuri, de la ora 22:00. Apoi, naționala mare va juca joi, de la 21:45, împotriva Macedoniei de Nord, în campania de calificare pentru CM 2022.

 

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

MrNews.ro - Actualitate, entertainment și educație masculină.

___

© 2019-2020 MrNews.ro. Toate drepturile rezervate. 

Informaţiile publicate de MrNews.ro pot fi preluate doar cu citarea sursei + link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Scroll To Top