Now Reading
Protestatarii pentru libertate din Franța, bătuți cu bestialitate de forțele de ordine. Aurelian Pavelescu: „Emmanuel Macron întrupează globalismul neomarxist în forma lui cea mai puternică” (VIDEO)

Protestatarii pentru libertate din Franța, bătuți cu bestialitate de forțele de ordine. Aurelian Pavelescu: „Emmanuel Macron întrupează globalismul neomarxist în forma lui cea mai puternică” (VIDEO)

Partidele și liderii politici care susțin suveranitatea României și care se opun trendului globalist câștigă din ce în ce mai mult teren. Aurelian Pavelescu, președintele PNȚCD, se numără printre politicienii care a căpătat din ce în ce mai multă notorietate, în special în ultimul an, în care abuzurile aplicate în contextul COVID de guverne au devenit extrem de vizibile.

Liderul PNȚCD, partid din care mai face parte și europarlamentarul Cristian Terheș, a comentat situția tensionată din Franța. La ordinul președintelui Emmanuel Macron și a guvernului, forțele de ordine au intervenit violent și au înăbușit mai multe proteste pașnice anti-guvernamentale, anti-certificat verde și anti-vaccinare obligatorie.

Jurnalistul Ambrus Bela a publicat un video cu violențele la care sunt supuși cetățenii care protestează pentru libertate, în Franța.

 

Aurelian Pavelescu (PNȚCD): „Din Franța poate veni revoluția”

 

Pavelescu a amintit că practicile violente ale polițiștilor și jandarmilor, respectiv campania de comunicare dirijată de la nivelul statului și diversiunile care amintesc de nefericita perioadă comunistă reprezintă creația lui Macron, un reprezentant al „globalismului neomarxist”.

Prin politica „macroniană”, România are puternic de suferit, susține Pavelescu.

„MACRON ÎI ”GAZEAZĂ” PE FRANCEZI: LIBERTE!

Emmanuel Macron întrupează globalismul neomarxist în forma lui cea mai puternică și a transformat Franța în instrumentul ideologic al acestuia. Teza ”statului european suveran” – o minciună uriașă, prin care se dorește distrugerea suveranității statelor membre UE în contra Tratatului UE -, a ideologiei LGBT și anti-creștinismului, prezentat drept ”laicitate”, dar și susținerea nelimitată a migrației, au fost prezentate de Macron drept ”valori europene”. Tot el, împreună cu Merkel, a creat tandemul franco-german de dominare a Europei, fiind instalată o UE discriminatorie ”cu două viteze” – o lovitură dură dată statelor central și est-europene, inclusiv România.

Macron este patronul USR/PLUS creat pentru a pune sub control România prin mijloace de inginerie politică și socială și prin instaurarea fricii în societate. Răul făcut de acest partid țării noastre este incalculabil, PNRR fiind opera lui, un proiect prin care este subminat capitalul autohton și dezvoltarea națiunii.

Dar, deși a dorit ca Franța să fie beneficiara acestei viziuni, n-a reușit decât să-și ostilizeze o mare parte a populației. Națiunea franceză încearcă să-și recâștige propria identitate și libertate. Alegerile prezidențiale din aprilie vor fi cruciale atât pentru Franța, cât și pentru Europa.

Va mai câștiga Macron un nou mandat? Și, dacă da, cât de mult va crește furia populației în viitorii 5 ani? Am spus-o și o repet, din Franța poate veni revoluția, revoluția fiind parte din cultura poporului francez. ‘Gazele’ pe care le-au primit protestatarii pașnici azi la Paris nu anunță vremuri bune!”, a notat politicianul român pe pagina sa de Facebook.

 

Proteste de mare amploare anunțate în România

 

În prezent, la nivel global, în state precum Canada, SUA, Franța, Austria, Australia și Noua Zeelandă se desfășoară proteste pentru liberatate, cu zeci de mii de oameni pe străzi.

În România se anunță două mari manifestații, una pe 18 februarie, organizată de Starea de Libertate și alta pe 27 februarie, la chemarea partidului AUR.

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

MrNews.ro - Actualitate, entertainment și educație masculină.

___

© 2019-2020 MrNews.ro. Toate drepturile rezervate. 

Informaţiile publicate de MrNews.ro pot fi preluate doar cu citarea sursei + link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Scroll To Top