Now Reading
Premieră mondială: primul shooting REMOTE din izolare. Fotografiile, realizate cu telefonul [VIDEO + FOTO]

Premieră mondială: primul shooting REMOTE din izolare. Fotografiile, realizate cu telefonul [VIDEO + FOTO]

Prima ședință foto remote în domeniul fashion s-a desfășurat în România, în urmă cu câteva zile. A fost realizată de Vali Bărbulescu, pentru noua colecție a Adinei Buzatu. 

Shootingul pentru Trends by Adina Buzatu a strâns în total 5 oameni. Fiecare s-a implicat în acest proiect de la distanță, din propriul domiciliu, prin intermediul unei aplicații de live video. Astfel, în afară de stilistul Adina Buzatu și fotograful Vali Bărbulescu, Cristi Pascu (hairstyling), Mihaela Vasile (make-up) și Iulian Damaschin (model) au pus umărul pentru catalogul noii colecții a Adinei Buzatu.

Fotografiile, realizate cu smartphone-ul [GALERIE FOTO]

Cea mai mare provocare a fost pentru Vali Bărbulescu, care și-a trimis tot setup-ul acasă la model. Și pentru că tehnologia a avansat atât de mult, toate fotografiile au fost realizate cu ajutorul telefonului mobil.

„Pozele au ieșit senzație! Wow, nu cred! O adevărată campanie, venită parcă de pe altă planetă!”, a fost reacția lui Vali Bărbulescu în momentul în care a privit fotografiile.

Cum a decurs shootingul [VIDEO]

Cum au ieșit fotografiile realizate de către Vali Bărbulescu [GALERIE FOTO]

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

MrNews.ro - Actualitate, entertainment și educație masculină.

___

© 2019-2020 MrNews.ro. Toate drepturile rezervate. 

Informaţiile publicate de MrNews.ro pot fi preluate doar cu citarea sursei + link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Scroll To Top