Now Reading
Premieră istorică: Liga 1, inclusă în FIFA 20. Primele detalii, dezvăluite

Premieră istorică: Liga 1, inclusă în FIFA 20. Primele detalii, dezvăluite

Suspansul s-a încheiat pentru fanii români ai jocului FIFA. Este oficial: Prima ligă a campionatului României va fi inclusă în FIFA 2020.

Anunțul a fost făcut marți, 27 august, în cadrul unei conferințe de presă organizate de producătorul seriei FIFA, EA Sports. Astfel, toate cele 14 cluburi din Liga 1 vor putea fi selectate de jucătorii virtuali.

Liga 1 – FIFA 2020 | Transferurile din campionatul României, la zi

În FIFA 2020, transferurile se vor actualiza în permanență:

Transferurile sunt aduse la zi și vor continua să fie aduse la zi. Nu e doar o lansare izolată pe parcusul unui an, vom continua să-l updatăm. Echipele se pot folosi și în modul Carieră, deci puteți avea și influențele anumitor patroni”, a declarat Andrei Lăzărescu, de la EA Sports.

„Toți jucătorii au fost recreați exact. Orice club din Românnia va putea participat în Liga Campionilor, în joc. Avem echipele oficiale, toate calitățile jucătorilor cât mai aproape de cele reale, sperăm noi. De asemenea, și mingea oficială, bannere și așa mai departe. Stadioane oficiale nu avem, dar am încercat să alegem cele mai potrivite arene, care se apropie cât mai mult de realitate”, a completat gamerul.

FIFA 2020 va fi lansat oficial pe data de 27 septembrie și va fi disponibil pentru PS4, Xbox One și PC. Printre noutățile celui mai popular simulator de fotbal din lume se numără modul Volta Football – fotbal de stradă.

View Comment (1)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

MrNews.ro - Actualitate, entertainment și educație masculină.

___

© 2019-2020 MrNews.ro. Toate drepturile rezervate. 

Informaţiile publicate de MrNews.ro pot fi preluate doar cu citarea sursei + link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Scroll To Top