Now Reading
Pompiliu Diplan, activist civic: „Îi vrem arestați și judecați pe asasinii care ne conduc și care și-au bătut joc de Constituție” (VIDEO)

Pompiliu Diplan, activist civic: „Îi vrem arestați și judecați pe asasinii care ne conduc și care și-au bătut joc de Constituție” (VIDEO)

Pompiliu Diplan, liderul grupului civic Starea de Libertate, cel mai activ din România în contextul COVID, desfășoară o amplă mișcare pe modelul canadian, „Convoiul Libertății”. Activistul pro-suveranitate se plimbă prin toată țara pentru a determina românii să se alăture demersului. Pe 18 februarie, Diplan anunță un mare protest în Piața Victoriei din București, pentru eliminarea tuturor restricțiilor și pentru a trage un semnal de alarmă cu privire la inflația explozivă, respectiv la declinul României, din toate punctele de vedere.

Într-o intervenție pentru Antena 3, Pompiliu Diplan a atenționat că foarte multă furie s-a acumulat în rândul românilor, în special în ultimii doi ani de zile.

„Nu este doar o dictatură medicală, ci și economică, a asasinilor economici. Noi, de la Starea de Libertate și comitetele cetățenești locale, facem legătura între medical, un terorism de stat infernal și asasinarea economică. Inclusiv motivul pentru care au explodat aceste prețuri la facturi la energie. Știm că vorbiți despre un posibil război, SUA – Rusia, dar noi avem un război pe care nu l-am încheiat cu asasinii care ne conduc și care și-au bătut joc de legea fundamentală a României. Noi pe ei îi vrem arestați și judecați cât se poate de zdravăn.

De asta noi îi chemăm pe oameni în acest circuit imens pe care-l facem în toată țara. Vor veni convoaie pe 18 februarie în București, în Piața Victoriei, vor fi foarte mulți oameni care vor revendica încetarea stării de alertă și eliminarea certificatului verde. Pentru asta sunt gata să iasă cu furci și cu topoare. Vă spun sincer, acesta este un ‘1907’ nou, românesc, de toată frumusețea. Românii și-au dat seama că de doi ani de zile au fost mințiți de întreaga mass-media. Trebuie ca neapărat, responsabilii de această mizerie să fie judecați.

Justiție nu prea avem, dar terorismul de stat practicat de PSD și PNL trebuie să înceteze imediat. Legea 55, o mârșăvie, trebuie abrogată imediat. De asemenea, suntem pentru înghețarea prețurilor (n.r. – la nivelul lunii ianuarie 2020)”, a avertizat Pompiliu Diplan.

 

Pompiliu Diplan: „Democrația este bolnavă în România”

 

În opinia liderului organizației Stare de Libertate, procesul electoral este o miză falsă, în vederea schimbării politicienilor de la butoane, aproximativ aceiași de 32 de ani.

„Democrația este bolnavă în România. Hai să zicem că partidul AUR s-a mai dat după problemele sociale, medicale, drepturile și libertățile cetățenești. Ar putea să fie salvatorul, dar problema este că un partid când intră în Parlament are foarte puține șanse de a mai schimba ceva.

În al doilea rând, jocul acesta (n.r. – alegerile democratice) este decis de STS (n.r. – Serviciul de Telecomunicații Speciale)”, a punctat Diplan.

 

Pompiliu Diplan: „Trebuie o resetare completă a clasei politice”

 

Pentru o schimbare radicală la nivelul clasei politice, trebuie implementate mai multe măsuri ferme, susține activistul civic.

„Eu nu am spus că dăm guvernul jos cu furci și topoare, dar am spus că românii sunt gata să facă asta în apărarea sănătății copiilor lor. Pentru că s-au făcut experimente pe sănătatea lor. Eu mă abțin la a face chemări la răscoală.

Trebuie o resetare completă. Este opinia a vreo 70% din poporul român. Numai 30% se mai duc la vot, hai să fim serioși! Toată povestea asta cu votul e o mascaradă.

E nevoie de o schimbare a legii electorale pentru: 1. vot deschis, 2. reprezentativitate garantată, adică legea sperjurului (n.r. – încălcarea jurământului) – dacă ai jurat că-ți vei reprezenta electorii și nu o faci, să fii condamnat pentru sperjur, adică să prevenim în felul acesta și traseismul politic, și răsucirea acestor mizerabili de parlamentari, care devin unele ale globalismului, marea lor majoritate, 3 – eliminarea STS-ului din bucla electorală”, a mai transmis Diplan.

Un protest împotriva restricțiilor și a Guvernului PSD + PNL + UDMR va fi organizat și de partidul AUR, în București, pe data de 27 februarie.

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

MrNews.ro - Actualitate, entertainment și educație masculină.

___

© 2019-2020 MrNews.ro. Toate drepturile rezervate. 

Informaţiile publicate de MrNews.ro pot fi preluate doar cu citarea sursei + link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Scroll To Top