Now Reading
PlayStation 5: Ce performanțe are noua consolă de la Sony și cum arată controllerul DualSense [FOTO]

PlayStation 5: Ce performanțe are noua consolă de la Sony și cum arată controllerul DualSense [FOTO]

Playstation 5 are stabilită lansarea în luna decembrie 2020, înainte de Crăciun. Potrivit presei internaționale, noua consolă de la Sony se anunță superioară din punct de vedere a performanței, în comparație cu rivala XBOX One X, de la Microsoft. 

PlayStation 5 promite fanilor un procesor mult mai performant față de modelul anterior, un procesor cu 8 nuclee la 3,5 GHz și un spațiu de 825 GB pe SSD.  Acesta va încărca 5GB de date într-o singură secundă. Așadar, se anunță mult mai rapidă decât modelul precedent și mult mai silențios.

În ceea ce privește capitolul hardware, Sony a venit cu următoarele precizări: PlayStation 5 folosește un procesor AMD Zen 2, memorie RAM de 16 GB GDDR6.

Consola precedentă a fost scoasă pe piață în 2013 și a fost actualizată de mai multe ori cu câteva versiuni intermediare, ceea ce se va petrece și cu PlayStation 5, cel mai probabil.

Cum arată joystick-ul pentru PlayStation 5 [FOTO]

Controllerul pentru PlayStation 5 este wireless și ca design, se apropie foarte mult cu cel al rivalilor de la XBOX.

Hideaki Noshino, vice-președinte senior, a oferit într-o postare pe blogul PlayStation despre îmbunătățirile pe care le-a primit noul controller. Toate vin în sprijinul jucătorului pentru o experiență cât mai realistă.

„Am adoptat feedback haptic, care adaugă o varietate de senzații puternice pe care le veți simți atunci când vă jucați, cum ar fi conducerea greoaie a unei mașini prin noroi.

Am încorporat adaptive triggers-urile în butoanele L2 și R2 ale controller-ului DualSense astfel încât să puteți simți cu adevărat tensiunea acțiunilor, cum ar fi atunci când trageți de coarda unui arc pentru a lansa o săgeată”, a declarat Noshino.

Mai mult, DualSense va avea un microfon încorporat. Astfel, vei putea comunica cu coechipierii online, fără a mai avea nevoie de o pereche de căști.

0 0 vote
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
3 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
trackback

[…] PlayStation 5 vine și cu un nou controller. Acesta va fi wireless și ca design, se apropie foarte mult cu cel al rivalilor de la Xbox. Mai multe despre noua manetă poți citi aici. […]

trackback

[…] PlayStation 5 promite fanilor un procesor mult mai performant față de modelul anterior, un procesor cu 8 nuclee la 3,5 GHz și un spațiu de 825 GB pe SSD.  Acesta va încărca 5GB de date într-o singură secundă. Așadar, se anunță mult mai rapidă decât modelul precedent și mult mai silențios. […]

trackback

[…] Controllerul pentru PlayStation 5 este wireless și ca design, se apropie foarte mult cu cel al rivalilor de la XBOX. […]

MrNews.ro - Actualitate, entertainment și educație masculină.

___

© 2019-2020 MrNews.ro. Toate drepturile rezervate. 

Informaţiile publicate de MrNews.ro pot fi preluate doar cu citarea sursei + link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Scroll To Top