Now Reading
PlayStation 5: Ce performanțe are noua consolă de la Sony și cum arată controllerul DualSense [FOTO]

PlayStation 5: Ce performanțe are noua consolă de la Sony și cum arată controllerul DualSense [FOTO]

Playstation 5 are stabilită lansarea în luna decembrie 2020, înainte de Crăciun. Potrivit presei internaționale, noua consolă de la Sony se anunță superioară din punct de vedere a performanței, în comparație cu rivala XBOX One X, de la Microsoft. 

PlayStation 5 promite fanilor un procesor mult mai performant față de modelul anterior, un procesor cu 8 nuclee la 3,5 GHz și un spațiu de 825 GB pe SSD.  Acesta va încărca 5GB de date într-o singură secundă. Așadar, se anunță mult mai rapidă decât modelul precedent și mult mai silențios.

În ceea ce privește capitolul hardware, Sony a venit cu următoarele precizări: PlayStation 5 folosește un procesor AMD Zen 2, memorie RAM de 16 GB GDDR6.

Consola precedentă a fost scoasă pe piață în 2013 și a fost actualizată de mai multe ori cu câteva versiuni intermediare, ceea ce se va petrece și cu PlayStation 5, cel mai probabil.

Cum arată joystick-ul pentru PlayStation 5 [FOTO]

Controllerul pentru PlayStation 5 este wireless și ca design, se apropie foarte mult cu cel al rivalilor de la XBOX.

Hideaki Noshino, vice-președinte senior, a oferit într-o postare pe blogul PlayStation despre îmbunătățirile pe care le-a primit noul controller. Toate vin în sprijinul jucătorului pentru o experiență cât mai realistă.

„Am adoptat feedback haptic, care adaugă o varietate de senzații puternice pe care le veți simți atunci când vă jucați, cum ar fi conducerea greoaie a unei mașini prin noroi.

Am încorporat adaptive triggers-urile în butoanele L2 și R2 ale controller-ului DualSense astfel încât să puteți simți cu adevărat tensiunea acțiunilor, cum ar fi atunci când trageți de coarda unui arc pentru a lansa o săgeată”, a declarat Noshino.

Mai mult, DualSense va avea un microfon încorporat. Astfel, vei putea comunica cu coechipierii online, fără a mai avea nevoie de o pereche de căști.

View Comments (3)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

MrNews.ro - Actualitate, entertainment și educație masculină.

___

© 2019-2020 MrNews.ro. Toate drepturile rezervate. 

Informaţiile publicate de MrNews.ro pot fi preluate doar cu citarea sursei + link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Scroll To Top