Now Reading
PlayStation 5, afectat de COVID-19. Ce schimbări trebuie să facă Sony

PlayStation 5, afectat de COVID-19. Ce schimbări trebuie să facă Sony

COVID-19 afectează puternic și industria de gaming. Lansarea PlayStation 5 este programată pentru finalul anului 2020, iar Sony se așteaptă să vândă în 5-6 milioane de unități până la finalul lui martie anul viitor, potrivit Bloomberg.

Cifra pare impresionantă, dar este mult mai mică decât cele anterioare, de la lansarea PS4 sau PS3. Presa internațională scrie că prețul consolei PlayStation 5 va fi curpins între 500 și 550 de dolari. Totodată, Sony ar urma să demareze acțiuni în vederea creșterii numărului de membri ai programului de membership PlayStation Plus și să scadă prețurile la PS4 și PS4 Pro.

PlayStation 5 | Instrumentele de marketing, regândite

În industria jocurilor video există și dezbateri cu privire la posibilitatea amânării datei de lansare a consolei. Până acum, Sony nu a făcut vreo declarație în acest sens. Așadar, totul va merge conform planului. În acest caz, producătorul își va adapta strategia de marketing conform contextului: campanii, activări și content video în online.

Dintre toate consolele produse de Sony, cel mai mare succes l-a avut PlayStation 2, iar cel mai slab vândut a fost PlayStation 3.

Performanțele PlayStation 5

PlayStation 5 promite fanilor un procesor mult mai performant față de modelul anterior, un procesor cu 8 nuclee la 3,5 GHz și un spațiu de 825 GB pe SSD. Acesta va încărca 5GB de date într-o singură secundă. Așadar, se anunță mult mai rapidă decât modelul precedent și mult mai silențios.

În ceea ce privește capitolul hardware, Sony a venit cu următoarele precizări: PlayStation 5 folosește un procesor AMD Zen 2, memorie RAM de 16 GB GDDR6.

PlayStation 5 vine și cu un nou controller. Acesta va fi wireless și ca design, se apropie foarte mult cu cel al rivalilor de la Xbox. Mai multe despre noua manetă poți citi aici.

View Comment (1)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

MrNews.ro - Actualitate, entertainment și educație masculină.

___

© 2019-2020 MrNews.ro. Toate drepturile rezervate. 

Informaţiile publicate de MrNews.ro pot fi preluate doar cu citarea sursei + link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Scroll To Top