Now Reading
Planul lui Sorin Ovidiu Vîntu pentru relansarea economiei. Atac la adresa lui Klaus Iohannis

Planul lui Sorin Ovidiu Vîntu pentru relansarea economiei. Atac la adresa lui Klaus Iohannis

Sorin Ovidiu Vîntu, om de afaceri

În ultimele săptămâni, Sorin Ovidiu Vîntu a devenit din ce în ce mai vocal. Eliberat din închisoare, omul de afaceri urmărește cu atenție evenimentele politice interne și externe, subiecte pe marginea cărora comentează în mediul online. În opinia lui SOV, calitatea politicienilor români este extrem de proastă, motiv pentru care, actuala clasă politică ar trebui îndepărtată de la butoane. 

Sorin Ovidiu Vîntu și-a exprimat opinia cu privire la actuala clasă politică într-un interviu oferit lui Ion Cristoiu.

„Dați-mi un singur exemplu de politician pe care dumneavoastră l-ați votat cu amândouă mâinile. Sau cu o mână. Oamenii ăștia nu știu carte, nu știu să vorbească românește. Cum să mă conducă pe mine? Fără viziune, fără cultură politică, niște boi! Ăștia trebuiesc rași toți, dar absolut toți. De aceea, am decis să sprijin apariția a 6 noi partide politice, nu unul. Eu nu intru în politică, nu mă interesează. Îi finanțez după ce-i învăț eu carte. Clubul acesta de business și politică asta își propune, să învețe carte un număr cât mai mare de oameni (…) Politically correct e o tâmpenie. Ca și democrația, care ne-a fost băgată nouă pe gât. O tâmpenie cât casa. România este un trup fără cap, nu are un șef”, a declarat SOV.

Planul lui Sorin Ovidiu Vîntu pentru relansarea economiei

Sorin Ovidiu Vîntu crede că pentru relansarea economiei României, oamenii politici trebuie să apeleze la ajutorul experților. Figurile din administrația publică nu au pregătirea necesară pentru a implementa măsuri ferme, care să producă rezultate pozitive, spune omul de afaceri.

Eu aș angaja un economist mare, un finanțist mare, un ministru al agriculturii mare, aș angaja specialiști. După cum bine știți, eu lucrez cu experți. Valoarea mea și a business-urilor mele a constat în valoarea echipelor pe care am știut să le construiesc. M-am înconjurat de oameni mult mai deștepți decât mine. Același lucru același lucru ar trebui să-l facă și Parlamentul României, dă-l dracu’ de Guvern și președinte, că sunt niște bătuți în cap! Trebuie să angajeze experți autentici, care să le creioneze un plan economic și să-l pună în aplicare”, a declarat SOV pentru sursa citată.

SOV: România nu are un lider

Mai mult, României îi lipsește o mână de fier la conducerea țării, crede SOV.

„Din nefericire, băiețașii ăștia din politică gândesc doar în cicluri electorale. Atât, din 4 în 4 ani. Mintea lor nu-i duce mai departe. De aia nu se poate întâmpla în România o revenire, un miracol real a acestui stat. Pe vremea lui Ceaușescu, România era o țară formidabil de puternică din punct de vedere economic și chiar politic, pentru că avea o căpetenie. Așa cum era el, era o căpetenie. Astăzi, uitați-vă și dvs cine conduce România! Cine conduce, îmi puteți spune?

Puterea nu se împarte! E deținută de o singură mână. Nu e tiranie. Trebuie să fie niște legi, care să compenseze sau să anuleze niște decizii idioate ale unei căpetenii, dar puterea de zi cu zi trebuie exercitată de o singură persoană, un tip cu viziune. Acum, puterea este exercitată de către Iohannis, un profesoraș de fizică, de liceu de provincie. Ăsta conduce o țară de 20 de milioane de oameni. Îl prefer în loc pe gunoiul ăla de Băsescu. Măcar avea o viziune. În situații de criză, e nevoie de un tip destupat la minte, puternic. Așa, ca mine, și nu intru în politică. (…) Chiar dacă e un gunoi, din punct de vedere intelectual, Băsescu îl depășește net pe Iohannis”, a precizat SOV.

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

MrNews.ro - Actualitate, entertainment și educație masculină.

___

© 2019-2020 MrNews.ro. Toate drepturile rezervate. 

Informaţiile publicate de MrNews.ro pot fi preluate doar cu citarea sursei + link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Scroll To Top