Now Reading
„Panica COVID-19″, dezamorsată de Mihai Mărgineanu: „Gata! Totul a fost extrem de exagerat!”

„Panica COVID-19″, dezamorsată de Mihai Mărgineanu: „Gata! Totul a fost extrem de exagerat!”

Mihai Mărgineanu se numără printre persoanele publice din România care ia atitudine în urma mesajelor alarmiste lansate de guverne, în perioada pandemiei de coronavirus.

Mihai Mărgineanu îndeamnă la calm și-și invită urmăritorii să revină cât mai rapid la vechile obiceiuri. În opinia sa, panica „COVID-19″ nu este justificată.

„Dați drumul la terase și restaurante! Dați drumul la activitățile normale! Ne-am prins că a fost exagerat. SUA, care are cea mai mare rată de îmbolnăviri are o mortalitate de 0,1%. – adică , o rată mai mică a mortalității decât a oricărei altă rată a mortalității .

Am descoperit și proștii din jurul nostru care cred încă în povești cu Cenușăreasa și Zmei de COVID. Am văzut și babele care nu vor să dea temperatura la nimeni. Am râs! Dar gata! S-a împărțit din nou lumea în cele două tabere, Pro și Contra măsurilor severe de austeritate. Unii zic să fie împușcați toți cei care ies afară, ceilalți zic să se iasă fără mască.

Hai să dăm drumul la teatre, la concerte, la cluburi și restaurante, si la muncile noastre cele de toate zilele pentru că, oricum nimic nu o să mai fie ca înainte după ce ați tâmpit cu televizorul jumătate din populația țării. Dacă se poate merge la Obor, de ce nu se poate merge la teatru?! Densitatea e mai mică în sala la Nottara.

Nu vreau să-mi scrie niciun deștept și mai ales, nicio deșteaptă care știe ea sau el cum stă treaba. Nu vreau niciun mesaj de la nimeni care să-mi aducă aminte că eu sunt artist și n-ar trebui să mă intereseze astea (cea mai mare idioțenie dintre toate!!! De parcă viața mea nu ar fi afectată de deciziile proaste ale politicului).

Vreau sa intrăm din nou în viața noastră. Nu vreau să mai trebuiască să scriu nicio declarație pe propria raspundere care este inutilă ca și gaura în prezervativ. Desi îl stimez, nu mai vreau să mă certe Președintele Țării la televizor ca pe un copil de grădiniță care a dat cu mancarea pe perete. Sunt major, educat și cred că destul de deștept ca să-mi dau seama de mult mai multe decat crede oricine.

Vreau să aveți bun simț și să va dați seama ca totul a fost extrem, dar extrem de exagerat. Nu ne putem ascunde în casele noastre 3 luni de zile pentru ca afară s-a produs o gripă un pic mai altfel. Pentru că este o gripă! Trei luni!!!! E momentul să recunoașteți că ați gresit. Și nu vă va acuza nimeni. Pentru că a greși e omenește! (…) „, a notat Mihai Mărgineanu pe pagina sa de Facebook.

Alte persoane publice vocale, în contextul pandemiei

Dan Bittman, CRBL, Sorin Ovidiu Vîntu, Călin Georgescu, Bogdan Stanoevici și Cezar Ionașcu sunt alte persoane publice care au transmis mesaje ferme în aceeași notă.

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

MrNews.ro - Actualitate, entertainment și educație masculină.

___

© 2019 MrNews.ro. Toate drepturile rezervate. 

Informaţiile publicate de MrNews.ro pot fi preluate doar cu citarea sursei + link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Scroll To Top